2013-08-01 21:51:08
Φωτογραφία για Mόνικα Λεβίνσκι: Θέλω να σε δω...Θα μπορούσα να βγάλω όλα τα ρούχα μου...
"Σε παρακαλώ , θέλω να σε δω. Θα μπορούσα να βγάλω όλα τα ρούχα μου...Δεν μπορείς να μου αρνηθείς γιατί είμαι τόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη.."..

Με τα λόγια αυτά, η πέτρα του ροζ σκανδάλου στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι, εκπλαρούσε τον πρώην πλανητάρχη, Μπιλ Κλίντον το Νοέμβριο του 1997 για να την συναντήσει.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε ήδη δώσει τα... παπούτσια στο χέρι καθώς φοβόταν ότι θα διαρρεύσει η ανάρμοστη σχέση τους . Όμως, η πρώην εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου του είχε γίνει... στενός κορσές, σύμφωνα με μαγνητοφωμένη κασέτα , το περιεχόμενο της οποίας βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας από το περιοδικό "National Enquirer", το οποίο επικαλείται φίλους της Λεβίνσκι.

Η τότε 24χρονη πρωταγωνίστρια του περίφημου "λεκέ" παρακαλούσε τον Κλίντον να την συναντήσει . Το σημείο συνάντησης του παράνομου ζευγαριού θα μπορούσε να είναι στο γραφείο του Κλίντον ή σε αίθουσα κινηματογράφου για να δουν ταινία.


Η Μόνικα έστελνε μάλιστα γράμματα στον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου ζητώντας του να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Κλίντον έβαλε τέλος στην σχέση τους.

"Απ΄ότι ξέρω, αύριο θα είσαι μόνος σου το απόγευμα , γι΄αυτό κι έχω δύο προτάσεις . Καμία όμως από τις δύο δεν λέει να μην με συναντήσεις. Στην περίπτωση που ήθελε ο Κλίντον να την συναντήσει στο γραφείο του. η Μόνικα θα μπορούσε να τρυπώσει για 15 λεπτά ή μισή ώρα , ότι ήθελε ο τότε πλανητάρχης.

Εάν ο Κλίντον απέρριπτε την πρώτη πρόταση , θα μπορούσαν να συναντηθούν στον κινηματογράφο και να συνδυάσουν την έξοδό τους μ' ένα δείπνο, σύμφωνα με την μαγνητοφωνημένη κασέτα, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, Μετά τις δύο προτάσεις της, η Λεβίνσκι φέρεται να είπε στον Κλίντον:

"Δεν μπορείς να μου αρνηθείς γιατί είμαι τόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη"...

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ