2013-08-02 04:00:04
Φωτογραφία για Παραλίγο να γίνει εκατομμυριούχος με ένα… κλεμμένο λαχείο!
Προ ολίγων ημερών στην πόλη Syracuse των ΗΠΑ, ο κ. Andy Ashkar καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης με εύρος από 8 έως 25 έτη. Ο λόγος; Το δικαστήριο απεφάνθη πως ευσταθούσαν οι κατηγορίες εναντίον του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι γονείς του Ashkar διατηρούν ένα κατάστημα ψιλικών, όπου πωλείται και το τοπικό "ξυστό" λαχείο. Τον Οκτώβριο του 2006, ένα δελτίο "ξυστού" κάποιου πελάτη, κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια. Το δελτίο όμως, εκλάπη. Ο Ashkar κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για αυτό αυτή τη βδομάδα. Ωστόσο, εκκρεμεί ακόμα η επαλήθευση της ταυτότητας του νικητή, που διεκδικεί το εν λόγω χρηματικό ποσό.

Ο κ. Robert Miles, ισχυρίζεται πως πήγε το κερδοφόρο "ξυστό" στο μαγαζί των γονιών του Ashkar, πως ο κ. Ashkar τον παραπληροφόρησε ότι το κέρδος του ήταν μόνο 5.000 δολάρια. Ύστερα, σύμφωνα με τον Miles, ο Ashkar πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε, προκειμένου να "πάει το νικηφόρο δελτίο στην εταιρεία ξυστού, προς πληρωμή", παρά τις διαμαρτυρίες του Miles. Ο κ. Miles δεν ξανασυνάντησε πότε τον Ashkar και έτσι δε διεκδίκησε το ποσό που είχε κερδίσει. Το 2012 όμως, ο Ashkar με τον αδελφό του, πήγαν να εισπράξουν τα χρήματα από την εταιρεία "ξυστού", η οποία όμως είχε ήδη ενημερώσει την αστυνομία για την πιθανή εμφάνιση υπόπτων που θα εμφανίζονταν με ένα δελτίο παλαιότητας έξι ετών.

Εκτός από τον Ashkar, κατηγορείται και ο πατέρας του για συνέργεια σε κλοπή και συγκάλυψη εγκληματία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ