2013-08-02 04:24:02
Φωτογραφία για Πέντε ποδοσφαιρικά σουτ ασύλληπτης ταχύτητας!
Ως επί το πλείστον, τα πιο γρήγορα σουτ στο ποδόσφαιρο, ανήκουν και στους σπεσιαλίστες των εκτελέσεων φάουλ. Στην πεντάδα θα δείτε ονόματα που φημίζονται γι' αυτό και που το πόδι τους άφησε ιστορία αλλά και ποδοσφαιριστές που μία έμπνευση, μία στιγμή, στάθηκε αρκετή να τους χαρίσει ένα από τα πιο δυνατά σουτ που σημειώθηκαν ποτέ. Οι ταχύτητες με τις οποίες σούταραν τη μπάλα μοιάζουν ασύλληπτες και όμως το έκαναν!

5.Roberto Carlos - 137km/h

Στο Confederations Cup του 1997 μεταξύ Βραζιλίας και Γαλλίας, ο Ρομπέρτο Κάρλος με ένα ελεύθερο σουτ "έσκισε" τον Μπαρτέζ και τα δίχτυα του αφού "έπιασε" τα 137 χιλιόμετρα ανά ώρα. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει γράψει τη δική του ιστορία στις περίτεχνες εκτελέσεις φάουλ, τα σχόλια περιττά.

4.David Beckham - 157km/h

Άλλος ένας σπεσιαλίστας στα ελεύθερα που το "φαρμακερό" του πόδι έχει κάνει θαύματα! Τον Φεβρουάριο του 1997 ο Μπέκαμ σούταρε με 157χλ/ώρα σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.


3.David Hirst - 183km/h

Τον Σεπτέμβριο του 1996 ο κύριος που βλέπετε απογείωσε το σουτ με 183 χιλιόμετρα την ώρα σε παιχνίδι της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με την Άρσεναλ και σχεδόν έφτασε το ρεκόρ του ανθρώπου που βρίσκεται στο Νο.2

2.Ronald Koeman - 188km/h

Ο Ronald Koeman πέταξε μία βολίδα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 1991-1992 στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Σαμπντόρια που άγγιξε τα 188χλ/ώρα! Oh God!

1.Ronny Heberson - 211km/h

Και εκεί χάθηκε η μπάλα! Δεν την είδε κανείς! Ο ποδοσφαιριστής με το πιο δυνατό σουτ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ronny Heberson, ¨'επιασε" τα 211 χιλιόμετρα ανά ώρα σε αγώνα πορτογαλικού πρωταθλήματος το 2006 για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Σύμφωνα με καταγραφές στο you tube, ο Βραζιλιάνος κρατάει το ρεκόρ του πιο δυνατού σουτ στην ιστορία!

*Τέλος, για να μην είμαστε άδικοι, να αναφέρουμε και το σουτ-γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ ο οποίος με ταχύτητα 154,5χλ/ώρα σκόραρε στο παιχνίδι της Μονακό με τη Μάντσεστερ τον Μάρτιο του '98, σημειώνοντας ένα από τα πιο δυνατά γκολ ever.! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ