2013-08-02 09:00:15
Φωτογραφία για Γιατί δεν έκανε σεξ ο Στράτος Τζώρτζογλου για 22 μήνες;
Για την ερωτική του αποχή, πόσο κράτησε και πώς τη… διαχειρίστηκε, την απιστία, αλλά και για τις ερωτικές του περιπτύξεις με δύο γυναίκες μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Η μικρότερη σχέση που είχα ήταν εννέα μήνες. Δεν έχω απιστήσει εν αγνοία καμιάς γυναίκας. Ήμουν ειλικρινής. Δεν έχω πει ψέματα και θεωρώ μεγάλη ελευθερία να μην προσποιείσαι», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στα βράδια που πέρασε με δύο γυναίκες στο κρεβάτι, είπε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Μου το είχε ζητήσει σύντροφός μου και το δέχτηκα. Ήρθαμε σε επαφή με μία κοπέλα, με την οποία είχα ελεύθερη σχέση στο παρελθόν και βρεθήκαμε ερωτικά ορισμένες φορές. Συναντηθήκαμε, βγήκαμε, μιλήσαμε, συμπάθησε η μία την άλλη και συνέβη».

Τέλος, ο Στράτος αποκάλυψε ότι έχει περάσει 22 μήνες απέχοντας από το σεξ: «Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή και αυτό ήταν καθαρά επιλογή μου, γιατί δεν μ' αρέσει το σεξ να είναι εθισμός, αλλά χαρά. Δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να με συγκινήσει για να πάω μαζί του. Ήταν μια ιστορία δικής μου εσωτερικής αναζήτησης, ώστε να μην αισθάνομαι ότι εξουσιάζομαι από το σεξ. Εκείνη την εποχή προσπάθησα να είμαι αφοσιωμένος σε πράγματα που αγαπούσα και δεν κατέφυγα στη σωματική εκτόνωση».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ