2013-08-02 08:57:04
Φωτογραφία για Στα ...κρατητήρια το love story του facebook!
‘Αδοξο τέλος είχε η παράνομη, όπως αποδείχθηκε, προσπάθεια μιας 38χρονης Ελληνίδας που ζει στη Γερμανία και ενός 28χρονου Σύρου που ζει στην Κρήτη και την Αθήνα, να ζήσουν τον έρωτά τους και να μείνουν μαζί στη Γερμανία.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω facebook και ο έρωτας σύντομα φούντωσε, σε βαθμό που να σχεδιάζουν το ταξίδι της … μεγάλης φυγής!

Η γυναίκα ήρθε στο Ηράκλειο για να συναντήσει τον καλό της, πέρασαν μαζί το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της πόλης και έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

‘Εφτασαν το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, και παρουσιάστηκαν στους αστυνομικούς ως παντρεμένο ζευγάρι, δείχνοντας όμως πλαστή άδεια παραμονής του Σύρου, η οποία υπό κανονικές συνθήκες, ισχύει ως ταξιδιωτικό έγγραφο.

Η σύλληψή τους έγινε άμεσα και όχι… τυχαία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία παρακολουθούσε το ζευγάρι. Μάλιστα η 38χρονη φέρεται να έκανε το λάθος να μιλήσει για τα σχέδιά της σε κάποιους στη Γερμανία.

Η γυναίκα, η οποία είναι δημοσιογράφος, και συνεργάζεται με δύο γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και σταθμό της Κρήτης, αντιμετωπίζει κακούργημα, «για διακίνηση αλλοδαπού», και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Ηρακλείου μαζί με τον φίλο της http://www.cretalive.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ