2013-08-02 11:34:16
Φωτογραφία για «ΑΝΕΒΑΣΕ» ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Κίνηση ματ από τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου, που ανέβασαν τη προσφορά τους για την απόκτηση του Γιάννη Παπαπέτρου δελεάζοντας τον 19χρονο διεθνή γκαρντ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που επικαλείται το δημοσίευμα οι ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ευρώπης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 19χρονου διεθνούς γκαρντ, ανεβάζοντας την προσφορά τους από το 1 εκατ. ευρώ στα 1.280.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, δείχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ θέλουν τον χαρισματικό και ταλαντούχο παίκτη!

Ο νεαρός διεθνής από την πλευρά του επιφυλάχθηκε να απαντήσει αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκεται πλέον μια ... ανάσα από το να απαρνηθεί το κολέγιο του Τέξας και να πει το «ναι» στο Θρύλο!

Εφόσον αυτό συμβέι, ενδεχόμενο το οποίο πλέον συγκεντρώνει και τις περισσότυερες πιθανότητες, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ακόμη έναν ταλαντούχο παίκτη, χτίζοντας επάνω του για πολλά χρόνια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ