2013-08-02 13:20:25
Φωτογραφία για To 2014 δεν θα έχει Wrooom!!!
Επί 23 συναπτά έτη η νέα σεζόν ξεκινούσε τον Γενάρη, με το Wrooom Ski Meeting, ένα event που γινόταν στο χειμερινό θέρετρο Madonna di Campiglio, διαρκούσε μία εβδομάδα και στο οποίο οι άνθρωποι της Ferrari (F1) και της Ducati (από το 2005), των δύο ομάδων που σπονσοράρει η εταιρεία μέσω του brand της Marlboro, έρχονταν σε επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί στην Ευρώπη και πλήττει κυρίως τις χώρες του νότου, αναγκάζει τον κολοσσό της παγκόσμιας καπνοβιομηχανίας να ματαιώσει το event για το 2014.

«Λόγω της συνεχιζόμενης αρνητικής οικονομικής συγκυρίας είμαι αναγκασμένος να ακυρώσω το event Wrooom 2014. Δυστυχώς σε αυτήν την περίοδο της κρίσης δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα κόστη για μια τέτοια εκδήλωση. Ως εκ τούτου είμαστε αναγκασμένοι να μην το συμπεριλάβουμε στις δραστηριότητές μας για το 2014», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του αντιπροέδρου της Marlboro Global Communication & Promotion, Maurizio Arrivabene προς τις τοπικές αρχές της Madonna di Campiglio. «Ελπίζω κάποια μέρα το Wrooom να επιστρέψει εδώ», καταλήγει η επιστολή.

Η εξέλιξη αυτή πυροδοτεί σειρά φημών σχετικά με το κατά πόσο η εταιρεία θα συνεχίσει τη συνεργασία της με κάποια από τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα την Ducati By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ