2013-08-02 13:21:37
Φωτογραφία για Ξέσπασε σε λυγμούς η Αρετή Τσοχατζοπούλου - Είμαι αθώα
Σε λυγμούς ξέσπασε η Αρετή Τσοχατζοπούλου δηλώνοντας στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων πως είναι αθώα και πως αρνείται να πιστέψει πως οι κατηγορίες που αποδίδονται στον πατέρα της είναι βάσιμες. 

ΑΡ.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Είμαι 16 μήνες κρατούμενη στον Κορυδαλλό. Θεωρώ πρώτα απ’ όλα ότι τιμωρούνται τα παιδιά μου. Τον πατέρα μου τον αγαπώ, τον εκτιμώ και δεν θα γίνω εδώ ο κατήγορός του. Αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι έτσι όπως τον κατηγορούν. Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν μπορώ. Το μισθωτήριο με τη Bluebell, γράφει το όνομά μου, δεν θα με είχε προστατέψει;

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου δήλωσε στους δικαστές την απόφασή της να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο τα ακίνητα που έχει στην κατοχή της, αλλά και το ότι έπρεπε να κρύψει από την ανάκριση ότι η αγορά ακινήτου στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη ήταν δώρο από τον πατέρα της, για να μην γίνει κατήγορός του.


Σύμφωνα με την κατηγορία η Αρετή Τσοχατζοπούλου μεταξύ άλλων έχει αγοράσει οικόπεδο στην οδό Κεφαλληνίας έναντι 395.000 ευρώ , το οποίο όπως ομολόγησε σήμερα ήταν δώρο του πατέρα της. Επιπλέον, η κόρη του πρώην υπουργού κατηγορείται και για την αγορά ακινήτου στην οδό Δεινοκράτους , που θεωρείται κατά την κατηγορία «εικονική» με σκοπό να νομιμοποιηθεί μαύρο πολιτικό χρήμα, κάτι το οποίο όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά:

ΑΡ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Αποφάσισα να γυρίσω τα ακίνητα γιατί έχουν συνδεθεί με μαύρο χρήμα . Έτρεχαν πίσω από το παιδί μου στο σχολείο και του έλεγαν «κλέφτη, φέρτε πίσω τα λεφτά»... Αυτή η ιστορία πήρε την υπόληψη μου.

Η κατηγορούμενη δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από την εισαγγελέα της έδρας για το εάν ήταν εικονική και η πώληση του ακινήτου στη Δεινοκράτους.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Θα σας πιέσω... Με το χέρι στην καρδιά θέλω να μου απαντήσετε ...Βλέπετε ότι αυτές τις μέρες εδώ πρώην συνεργάτες του πατέρα σας με δάκρυα στα μάτια είπαν ότι τους χρησιμοποίησε, ότι τον πίστεψαν και τους κατέστρεψε.

ΑΡ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι έτσι όπως τον κατηγορούν . Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Για να σας αναγνωριστεί η κίνηση ως μεταμέλεια θα πρέπει να αποδεχθείτε πρώτα την ενοχή σας. Με την κοινή λογική υπάρχει εικονικότητα στις αγοραπωλησίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κε Ζήγρα, τι γνωρίζει η Αρετή Τσοχατζοπούλου;

ΝΙΚΟΣ ΖΗΓΡΑΣ: Τα γνώριζε όλα. Όλη η οικογένεια Τσοχατζόπουλου γνώριζε τα πάντα.

nafteboriki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα «χρυσά» αγκάθια της Κρήτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα «χρυσά» αγκάθια της Κρήτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ