2013-08-02 15:52:48
Φωτογραφία για Πίσω από το έγκλημα των δύο αδερφών, ηλικίας 4 και 7 χρόνων, βρίσκεται
ο 13χρονος θείος τους προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.
O 13χρονος θείος τους ομολόγησε ότι έκανε το έγκλημαλόγω... ζήλιας

- Τον δράστη πρόδωσε το πουκάμισό του που βρέθηκε μαζί με τα παιδιά

- Το τράβηξε μαζί του το ένα παιδάκι ενώ έπεφτε στο νερό

- Οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας



Η αποκάλυψη ότι πίσω από το έγκλημα των δύο αδερφών, ηλικίας 4 και 7 χρόνων, βρίσκεται ο 13χρονος θείος τους προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση, ο 13χρονος θείος -αδερφός της μητέρας των θυμάτων- ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδάκια από τη Βουλγαρία επειδή τα ζήλευε! 



Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές μεσημέρι ο 13χρονος, αναζητούσε τα δυο αδέλφια στην περιοχή, καθώς είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν, μετά από θέλημα που τα είχαν στείλει οι γονείς τους στο σπίτι του παππού τους, σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από το δικό τους.


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αφού συνάντησε τα δυο αδέλφια να επιστρέφουν, συνέχισαν όλοι μαζί την πορεία τους, κατά μήκος του αρδευτικού αύλακα, όπου κάποια στιγμή χωρίς συγκεκριμένη αφορμή, έσπρωξε αρχικά τον 8χρονο και στη συνέχεια τον 4χρονο, με αποτέλεσμα να πέσουν στο νερό και να πνιγούν!

Το πουκάμισο που πρόδωσε τον δράστη

Μέσα στο κανάλι, δίπλα στα παιδιά, βρέθηκε το πουκάμισο που είχε ο 13χρονος τυλιγμένο γύρω από τη μέση του, όταν έριξε τα παιδιά στο νερό. Από αυτό προσπάθησε να κρατηθεί το μικρότερο παιδί, όταν ο δράστης το έσπρωξε στο αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα το πουκάμισο να παρασυρθεί μαζί του στο νερό Στην πορεία των αστυνομικών ερευνών προέκυψαν ενδείξεις εμπλοκής του 13χρονου, ο οποίος προσήχθη και μετά από διαδοχικές εξετάσεις ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, κίνητρο της πράξης του, φέρεται να είναι τα συναισθήματα ζήλιας, που ένιωθε για τους δυο ανιψιούς του. Επιπλέον του παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, από εξειδικευμένο ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας .

Ο 13χρονος, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου. 

Δείτε το βίντεο του iliaOikonomia, με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση: 
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ