2013-08-02 16:13:04
Φωτογραφία για Καλύφθηκαν οι ανάγκες, απ όλες τις πλευρές, για τον μικρό Κωνσταντίνο από τον Μύτικα της Πρέβεζας
Θετικά εξελίσσεται η πορεία των θεραπειών στις οποίες έχει υποβληθεί εδώ και τρεις ημέρες ο μικρός Κωνσταντίνος από τον Μύτικα της Πρέβεζας. Μετά την γνωστοποίηση του προβλήματος τόσο η τοπική κοινωνία όσο και... συνάνθρωποι μας από όλη την Ελλάδα άπλωσαν χέρι αλληλεγγύης στον μικρό.

Έγιναν διάφορες εκδηλώσεις και συγκεντρώθηκαν χρήματα τόσο από αυτές όσο και από προσφορές ιδιωτών ενώ στο κάλεσμα για αίμα και αιμοπετάλια ανταποκρίθηκε πολύς κόσμος.

Πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι δημοσιεύματα καθώς και αναφορές σε γεγονός ότι ο μικρός θα πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό είναι αναληθή και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Σε επικοινωνία που είχε το pamepreveza.gr με την μητέρα του Κων/νου, μας είπε ότι οι ανάγκες έχουν καλυφθεί πλήρως απ όλες τις απόψεις, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλον τον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε το διάστημα αυτό και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Η κ. Μαγκλάρα, επίσης τόνισε ότι θα πρέπει όλος ο κόσμος να δείχνει την ευαισθησία του απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις και να συνεχίσουν έτσι και για άλλα παιδιά και οικογένειες, που έχουν ανάγκη αλλά και συλλόγους όπως η ΦΛΟΓΑ, που καλύπτει και βοηθά παιδιά με παρόμοια προβλήματα υγείας.

Τέλος η κ. Μαγκλάρα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΔΑ, όπου νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ