2013-08-02 16:06:29
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Μας αποκάλυψε και το ΤΑΤΤΟΟ της στη Μύκονο η Νικολέττα Καρρά!
Στη Μύκονο βρέθηκε η Νικολέττα Καρρά και στις 3.30 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ο φακός του YOU τη «συνάντησε» στην Ψαρρού με φίλη της. Κάπου εκεί θα πήγαινε, άλλωστε, πριν καταλήξει στο κάμπιγκ και η τηλεοπτική «Υβόννη» του «Με τα παντελόνια κάτω», του επιτυχημένου σίριαλ στο MEGA που θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Στο «νησί των Ανέμων» η Νικολέττα πήγε από το περασμένο Σάββατο μαζί με τον Φώτο Πιττάτζη, τον Κύπριο δικηγόρο και σύζυγό της τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2012 στην Κύπρο. Οι φίλοι τους λένε πως θέλουν πολύ ένα παιδί. Άλλωστε έχουν τάξει στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι θα είναι εκείνη η νονά του.

Όσοι τους είδαν στα Ματογιάννια το Σαββατοκύριακο είχαν να λένε για το πόσο ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι είναι. Δυστυχώς, όμως, ο σύζυγός της αναχώρησε τη Δευτέρα για δουλειές, αφήνοντας τη Νικολέττα να συνεχίσει τις διακοπές της με φίλους τους. Γυμνασμένη, με 1,78 ύψος, μαυρισμένη και ευδιάθετη, η Νικολέττα τράβηξε αμέσως τα βλέμματα πάνω της και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτιόντουσαν τι απεικόνιζε το τατουάζ που έκρυβε το μαγιό της!
maidanoi.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ