2013-08-02 18:42:04
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ TΗREE-PEAT!
Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι, κατά την άφιξή στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ενθουσιασμένος που θα παίξει στον Ολυμπιακό και θα συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Λοτζέσκι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως ήρθε για το three peat, ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που του έδωσε για τιυς ερυθρόλευκους, ο άλλοτε σέντερ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην συμπαίκτης του στην Οστάνδη, Τόμας Βαν ντε Σπίγκελ.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ανήκω σε ένα σπουδαίο κλαμπ και θα μπορώ πλέον να απολαύσω την ατμόσφαιρα του να αγωνίζεσαι στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω και εύχομαι να αποδείξω πως αξίζω να ανήκω εδώ (στον Ολυμπιακό)», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του ΑΡΤ ο Ματ Λοτζέσκι, για να συμπληρώσει:


«Παίζει κάποιον ρόλο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες. Ειλικρινά, ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα και στους πρωταθλητές. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Τώρα, εύχομαι και με την παρουσία μου, να κάνουμε το three peat. Ξέρω όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ μου στην Ευρωλίγκα, όμως ακούγεται σαν μία πολύ δύσκολη δοκιμασία και είμαι πολύ αισιόδοξος πως η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο της».

Για το αν είχε μιλήσει με κάποιον πριν πει το «ναι» στον Ολυμπιακό: «Δεν μίλησα με κανέναν. Στο Βέλγιο είχα συμπαίκτη τον Τόμας Βαν ντε Σπίγκελ που έχει παίξει στην Ευρωλίγκα και μου είπε τι θα συναντήσω και τι εστί Ολυμπιακός και το πόσο μεγάλο είναι το όνομα του στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ