2013-08-02 21:08:59
Φωτογραφία για Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου
Έφοδο στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου πραγματοποίησε τις πρωινές ώρες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση διεθνούς τρομοκρατίας μετά τον εντοπισμό του φουσκωτού με το βαρύ οπλισμό στη Χίο.

Η έρευνα στο Λαύριο έγινε ύστερα από πληροφορίες περί ενδεχομένης ύπαρξης ανάλογου υλικού στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο ανακριτής Χίου, που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας στους χώρους του Κέντρου.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, κατά την έρευνα σε όλους τους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς) του Κέντρου, από προσωπικό της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, δεν βρέθηκε κάτι σχετικό με την υπόθεση.

Επιπλέον, ελέγχθηκαν ως προς το νόμιμο της παραμονής τους 170 αλλοδαποί, που διαμένουν στο Κέντρο και από αυτούς προσήχθησαν στο Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου, εννέα Τούρκοι, εννέα Σύροι, ένας Ιρακινός, ένας Ιρανός και εννέα Αφγανοί, προκειμένου να ελεγχθούν πιο προσεκτικά τα δικαιολογητικά παραμονής τους.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ