2013-08-02 21:08:59
Φωτογραφία για Ζε Εντουάρντο: «Δάνειο» μέσω Πάρμα ο ΟΦΗ
Συζήτησε και για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο πρόεδρος των ΚρητικώνΣτον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού θα αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος μέσος της Πάρμα, Ζε Εντουάρντο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη, «Εχουμε συμφωνήσει με τον Ζε Εντουάρντο».

Η ομάδα της Κρήτης ήρθε σε συμφωνία με την Πάρμα για το δανεισμό του Βραζιλιάνου διεθνούς μέσου, Ζε Εντουάρντο για τον επόμενο χρόνο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης βρέθηκε στην Ιταλία πριν από δύο ημέρες και είχε επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ fm .

«Υπάρχει συμφωνία δανεισμού με την Πάρμα για έναν χρόνο. Εχουμε συμφωνήσει και με τον παίκτη και τον μάνατζερ του. Επρεπε να γίνει ένα ταξίδι για να γνωριστούμε καλύτερα με τους ανθρώπους της Πάρμα αλλά και τον παίκτη» και πρόσθεσε:

« Ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων. Υπάρχει κα΄τι που συζητάμε και είναι καλή περίπτωση για εμάς».


Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών, έπεισε τόσο τους ανθρώπους της Πάρμα, όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πως στην Κρήτη θα βελτιωθεί και έτσι συμφώνησε για την απόκτησή του για τον επόμενο χρόνο με τη μορφή δανεισμού, κι εν τέλει ο 22χρονος μέσος να βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του με την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο Ζε Εντουάρντο ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρουαζέιρο, και μόλις έγινε 17 χρονών πήγε για έναν χρόνο δανεικός στον Αγιαξ, με την Πάρμα να δίνει 500.000 ευρώ ώστε να τον αγοράσει. Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2011- 2012 αγωνίστηκε ως δανεικός με την φανέλα της Εμπολι, έχοντας 14 συμμετοχές και ένα γκολ και τη χρονιά 2013- 2014 αγωνίστηκε στην Πάντοβα (Serie B) έχοντας πραγματοποιήσει 33 συμμετοχές και 4 γκολ. Επίσης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας και έχει κερδίσει δύο τελικούς (2009 και 2011) στοπ Κόπα Αμέρικα Κ-20.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ