2013-08-03 01:29:22
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για διαγωνισμούς για την εκμίσθωση κυλικείων και τα περίεργα τους
Προκηρύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διαγωνισμός για την εκμίσθωση κυλικείων της Σχολής Θετικών Επιστημών Α΄Φοιτητικών Κατοικιών, Ιατρικής Σχολής και του Μεταβατικού Κτιρίου.

Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι και Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής του δηλούντος, στην οποία οι προσφέροντες θα δηλώνουν ότι δεν έχει επιβληθεί σε βάρος τους καμία ποινή και διοικητική κύρωση για παράβαση σχετική με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Τα κυλικεία της Σχολής Θετικών Επιστημών και Α΄Φοιτητικών Κατοικιών κατακυρώθηκαν στον Σ.Α., ο οποίος έχει υποπέσει σε διοικητική παράβαση. Η παράβαση αυτή-διοικητική κύρωση-διαπιστώθηκε από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ιωαννίνων και καταλογίστηκε την 24-10-2012 ώρα περίπου 13.00 μ.μ. και μάλιστα αυτή αφορά τη μη έκδοση αποδείξεων πώληση ταμειακή μηχανής μηχανής σε χώρο που αυτός δραστηριοποιείται, ήτοι στο Κυλικείο των Β’ Φοιτητικών Κατοικιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
. Διαπιστώθηκαν και καταλογίσθηκαν από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ιωαννίνων οι ως άνω φορολογικές παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (Κ.Β.Σ) και εν συνεχεία εκδόθηκε από τη Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων απόφαση επιβολής προστίμου ύψους 1.600 ευρώ και έπειτα με την πράξη Δοικητικής Επίλυσης Προστίμου Κ.Β.Σ. με την οποία αποδέχτηκε το πρόστιμο και κατέβαλε εφάπαξ το ποσό των 760,00 ευρώ.

Τα κυλικεία Ιατρικής Σχολής και του Μεταβατικού Κτιρίου κατακυρώθηκαν στον Ε.Μ., και αυτός όμως έχει υποπέσει σε διοικητική παράβαση. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε παράβαση από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και του καταλογίστηκε «Πρόστιμο €2000 στο αναψυκτήριο Ε.Μ., στα Ιωάννινα, διότι διαπιστώθηκε: Έλλειψη άδειας Λειτουργίας.», όπως αυτό ρητά αναφέρεται στο από 30 Αυγούστου 2012 Δελτίο Τύπου, το οποίο εξέδωσε ο ΕΦΕΤ. Το ως άνω πρόστιμο αυτός το αποδέχτηκε, αλλά τα χρήματα προήλθαν από τον προϋπολογισμό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το πρόστιμο εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη.

Οι λοιποί συμμετέχοντες κατέστησαν γνωστά στην Επιτροπή Διαγωνισμού τις παραβάσεις και ζήτησαν να τους αποβάλλουν από το διαγωνισμό, αλλά η Επιτροπή ουδέν περί τούτου έπραξε, απλά αρκέστηκε στη φράση του κ. Κώστα Σημίτη «Όποιος έχει στοιχεία, να τα πάει στον Εισαγγελέα»...!! Και αυτό έκαναν, οι εξελίξεις αναμένονται ενδιαφέρουσες..

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ