2013-08-03 04:59:06
Φωτογραφία για Στα... μαχαίρια Παναθηναϊκός – ΟΑΚΑ
Στα δικαστήρια είναι πολύ πιθανό να λύσουν τις διαφορές τους ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ, αφού η διοίκηση του σταδίου έστειλε... έγγραφο στους πρωταθλητές και τους καλεί να διευθετήσουν οφειλές ύψους 670.000 ευρώ! Πρόκειται για ποσό από τη χρήση της περσινής σεζόν, με την διοίκηση του ΟΑΚΑ να τονίζει πως θα πάρει μέτρα.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» τονίζουν ότι δεν έχει υπογραφεί νέο μειωμένο συμβόλαιο με το ΟΑΚΑ άρα και η οφειλή είναι... έωλη, ενώ η διοίκηση του ΟΑΚΑ υποστηρίζει πως από την στιγμή που δεν υπάρχει νέα σύμβαση, είναι σε ισχύ η προηγούμενη! Μύλος Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνάντηση που είχε προ διμήνου με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ κατέβαλε τα χρήματα για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, αλλά και τα χρήματα για τη χρήση του γηπέδου για τη φιέστα!

Το «κλειστό» προτείνει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός να πληρώσει κάποιο ποσό ως έναντι για την οφειλή των 670.000 ευρώ και λέει χαρακτηριστικά πως το ποσό θα επιστραφεί εξ ολοκλήρου, αν η «πράσινη» ΚΑΕ προσφύγει και δικαιωθεί στα δικαστήρια.


Η διοίκηση των πρωταθλητών αύξησε τις πιέσεις της προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης, προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και της εποχής.

Προκειμένου να δεχτούν το αίτημα και μόνο της επαναδιαπραγμάτευσης, οι κ.κ. Γαλακτόπουλος και Κάκκος απαιτούν από τον εξάστερο την καταβολή ποσού 670.000 ευρώ που εκείνοι κοστολογούν ότι πρέπει να καταβληθεί για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη σεζόν 2012-2013, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός για την τριετία 2009-2012 διεκδικεί ποσό 900.000 ευρώ, το οποίο αφορά σε υπερχρεώσεις!

Όσον αφορά το επόμενο πρωτάθλημα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» πρότειναν να δώσουν μπροστά το ποσό των 450.000 ευρώ, όμως Γαλακτόπουλος και Κάκκος επέμειναν στις 670.000! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ