2013-08-03 08:45:24
Φωτογραφία για Επαφές Μανιάτη στην Κρήτη με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς
Στα Χανιά μεταβαίνει το Σάββατο ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μετά από πρόσκληση του περιφερειάρχη Κρήτης, Στ. Αρναουτάκη, και του δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη, όπου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με θεσμικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαβούλευσης του ΥΠΕΚΑ με τις τοπικές κοινωνίες για τα θέματα αρμοδιότητάς του. Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι τέσσερις βουλευτές της ΠΕ Χανίων, Χρ. Μαρκογιαννάκης, Μ. Βολουδάκης, Κ. Βιρβιδάκης και Γ. Σταθάκης, οι δήμαρχοι της ΠΕ Χανίων, καθώς και εκπρόσωποι του ΤΕΕ και άλλων φορέων.

Εκτός από θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, θα συζητηθούν οι εξελίξεις και η πρόοδος της Ελλάδας στον τομέα των υδρογονανθράκων και το θέμα των «Έργων Κοινού Ενδιαφέροντος» (Projects of Common Interest) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου είναι ενταγμένα ενεργειακά έργα υποδομής αγωγών φυσικού αερίου και ηλεκτρικών συνδέσεων.


Υπηρεσίες και παροχές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο επιβατικό κοινό ενόψει καλοκαιρινών διακοπών

Το επιβατικό κοινό που θα προτιμήσει το τρένο για τις μετακινήσεις του ενόψει των καλοκαιριών διακοπών τον μήνα Αύγουστο θα έχει μια σειρά από υπηρεσίες και παροχές από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την καλύτερη και πιο άνετη μετακίνησή του, αλλά και τον προγραμματισμό της έγκαιρης έκδοσης των εισιτηρίων του.

Έτσι, οι επιβάτες, μεταξύ άλλων, θα μπορούν μέσω του φορητού τους υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, χάρη στην υπηρεσία βελτιωμένης ψηφιακής επικοινωνίας που παρέχεται σε βαγόνια με την αντίστοιχη ένδειξη. Επίσης, στον σταθμό της Αθήνας η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free Wi-Fi Hot Spot παρέχει δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ για 30 λεπτά.

Ακόμη όσοι έχουν προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να συνδυάσουν τη μεταφορά τους στις συνοικίες της πόλης με την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ, με σημαντική έκπτωση στο κόμιστρο.

Οι ταξιδιώτες με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά έχουν πρόσβαση στις προβλήτες στο ύψος της Πύλης Ε5 (από όπου ξεκινούν τα λεωφορεία του ΟΛΠ), για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πλοίο.

Πρόσφατα έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους η λεωφορειακή γραμμή Θεσσαλονίκη-Φιλιππούπολη και η μεταφορά με λεωφορείο των παραθεριστών από τον σταθμό Ν. Πόροι στις παραλίες της Πιερίας και αντίστροφα.

Τέλος, στη διάθεση των ταξιδιωτών λειτουργεί και η τηλεφωνική γραμμή 14511, με τη χρήση της οποίας μπορούν πλέον όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να κλείνουν τηλεφωνικά τα εισιτήριά τους.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ