2013-08-03 18:04:28
Φωτογραφία για Φιλική ήττα: Λίβερπουλ- Ολυμπιακός 2-0
Στο πάρτι της Λίβερπουλ για τον Τζέραντ, ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την απόδοσή τουΟ Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Λίβερπουλ 2-0 προκαλώντας και πάλι έντονο προβληματισμό κυρίως με την αμυντική του λειτουργία, σε ένα παιχνίδι που ο κόσμος αποθέωνε τον Στίβεν Τζέραρντ. “15 χρόνια ακόμα, Σε παρακαλούμε Στίβι”, ήταν ένα από τα πολλά πανό που υπήρχαν στο γήπεδο.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν πολύ κακοί στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να εισχωρούν στην εστία του Μέγερι πολύ εύκολα. Το σκορ άνοιξε η Λίβερπουλ με τον Αλεν έπειτα από λάθος του Μεντζανί, για να έρθει ο Χέντερσον (62') και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα , να κάνει το 2-0.

Το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στη δράση του μεγάλου αρχηγού των «κόκκινων» Στίβεν Τζέραρντ, με τους Αγγλους οπαδούς να δηλώνουν δυναμικό «παρών» και να στέκονται στο πλευρό του διεθνή μέσου και να γεμίζει το Ανφιλντ, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους σε ανάλογα ματς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Ενρίκε, Τουρέ, Άγκερ, Τζέραρντ, Άσπας, Κουτίνιο, Λούκας, Άλεν, Στέρλινγκ. Αγωνίστηκαν και οι Σουάρες, Κάραγκερ, Χέντερσον, Φάουλερ, Λουίς Αλμπέρτο, Σπίρινγκ, Τζόουνς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Χολέβας (76’ Λυκογιάννης), Μετζανί (59’ Μανωλάς), Σιόβας (76’ Παπαδόπουλος), Φέισα, Μανιάτης (76’ Διαμαντάκος), Σάμαρης (46’ Βάις), Ντομίνγκεζ (59’ Μασάντο), Κάμπελ (76’ Λυκογιάννης) και Μήτρογλου (59’ Σαβιόλα).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ