2013-08-03 20:20:11
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της «Nova» μετά το φιλικό του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ και στάθηκε στην ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και το κατά πόσο θα είναι έτοιμοι οι ερυθρόλευκοι για τη νέα σεζόν.

Αρχικά, ο Μίτσελ μίλησε για το φιλικό με τους «κόκκινους» της Αγγλίας: «Ήταν σίγουρα ο πιο δύσκολος αγώνας που παίξαμε μέχρι τώρα και είδαμε πράγματα που ήταν ενδιαφέροντα και άλλα που δεν ήταν και τόσο. Δεχτήκαμε δύο γκολ όταν είχαμε εμείς την κατοχή της μπάλας και πρέπει να βελτιώσουμε αυτές τις αδυναμίες. Στην αρχή είχαμε δυσκολίες για να μπούμε στο παιχνίδι γιατί η Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά σιγά σιγά πέρασε η ώρα και καταφέραμε και μπήκαμε πιο πολύ στο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα σε υψηλό επίπεδο με παίκτες που έχουν μεγάλη κλάση. Είναι καλό να παίζουμε παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους γιατί έτσι καταλαβαίνουμε τι προσπάθεια πρέπει να κάνουμε φέτος.


Αναφορικά με τα λάθη της ομάδας του, σχολίασε: «Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά είχαμε και περισσότερη ένταση απ' όση θα έπρεπε. Χάσαμε εύκολες πάσες και αυτά δεν θα πρέπει να συμβαίνουν. Είναι πράγματα που οι παίκτες θα τα διορθώσουν με το πέρασμα του χρόνου και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι έτοιμοι γιατί ακόμα δουλεύουμε τη φυσική κατάσταση, αλλά είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Βλέπουμε παίκτες όπως ο Σαβιόλα ή ο Κάμπελ που τώρα αρχίζουν να φτάνουν στο επίπεδο που μπορούν να παίξουν και είναι παίκτες που σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα».

Όσον αφορά στο φιλικό με τη Λίβερπουλ και το πώς το έζησε, απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί είμαστε εδώ προς τιμή ενός μεγάλου παίκτη, όχι μόνο για τις ικανότητές του ως παίκτη αλλά και στη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο με την ομάδα του. Είναι ένα αστέρι. Είναι τιμή για τον Ολυμπιακό και μακάρι να ερχόμαστε και σε άλλα τέτοια παιχνίδια».

Ακόμα, ο Μίτσελ μίλησε και για το φιλικό της Τετάρτης (7/8) με την Άντερλεχτ: «Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Οι παίκτες δεν θα απογοητεύσουν τον κόσμο γιατί ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις στην έδρα σου και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος όπως και να δείξουμε τις ικανότητές μας και να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ