2013-08-03 23:06:08
Φωτογραφία για ΤΙ... ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ferrari ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ
Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντεζέμολο, εξήγησε γιατί έψεξε δημοσίως τον Φερνάντο Αλόνσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Οι δημόσιες συστάσεις που έκανε ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντεζέμολο, στον Φερνάντο Αλόνσο μετά από κάποιες αιχμές του Ισπανού πιλότου για την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου προκάλεσαν έκπληξη. Ο ισχυρός άνδρας της «σκουντερία» σε συνέντευξή του στον ιταλικό Τύπο εξήγησε γιατί αποφάσισε να ψέξει δημοσίως το… πρωτοπαλίκαρό του.

«Δεν ξεχνάμε ποτέ τους φίλους της Ferrari, αξίζουν σεβασμό και πρέπει να ικανοποιούνται. Εμένα με ενδιαφέρει πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Πιλότους είχαμε πολλούς, κάποιους πολύ καλούς, κάποιους σπουδαίους, αλλά οι πιλότοι πάνε κι έρχονται, ενώ η Ferrari μένει. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας και θέλω να το αντιλαμβάνονται όλοι αυτό», τόνισε.

«Ο Φερνάντο είναι σπουδαίος πιλότος και τον καταλαβαίνω, γιατί θέλει να κερδίζει, όπως κι εγώ
. Απλώς πρέπει να θυμάται πως όλοι μαζί κερδίζουμε κι όλοι μαζί χάνουμε. Είναι κατανοητή η δυσαρέσκειά του, αλλά δεν μου άρεσαν κάποιες συμπεριφορές, κάποια λόγια, κάποια ξεσπάσματα και βγήκα να το πω. Γι’ αυτό παρενέβην, αν και δεν μου αρέσει να κάνω επίδειξη της δύναμής μου στους ανθρώπους της ομάδας μας. Όπως είναι κάτι που έπρεπε να γίνει», πρόσθεσε.

«Αρχίσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα, είχαμε ίσως το καλύτερο μονοθέσιο. Όμως αντί να κάνουμε βήματα προόδου, κάναμε βήματα προς τα πίσω. Πρέπει, λοιπόν, να εντοπίσουμε τα λάθη, να τα διορθώσουμε και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο μονοθέσιο», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ