2013-08-04 10:00:20
Φωτογραφία για Κόψανε το ρεύμα σε τετραμελής οικογένεια με 2 ΑΜΕΑ!
Κοιτάξτε που έκοψαν το ρεύμα, χωρίς να έχουν ίχνος ντροπής! Καμιά τσίπα. Δείτε σε τι κατάσταση έχουν φτάσει την κοινωνία και κάτω από ποιες -άθλιες- συνθήκες ζουν ακόμη και οικογένειες τετραμελής, με δύο άτομα που έχουον ειδικές ανάγκες.

Για τη δικομματική κυβέρνηση αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν, άρα δεν αξίζει και να βλέπουν, ούτε να ζεσταίνονται.

Ούτε και να έχουν τη συσκευή οξυγόνου που χρειάζονται για να ζήσουν. Αρα, αφού χρωστούν (με την λίστα Λαγκάρντ τι είπαμε ότι έχει γίνει;) αυτοί που έχουν…. «βουλιάξει» το δημόσιο, δεν είναι παράλογο να εκτιμούν αρκετοί ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μπορεί να δώσει και συγχαρητήρια στους «κυρίους» της ΔΕΗ που έκοψαν σε αυτή την οικογένεια το ρεύμα.

Το «Nez.gr» πρόσφατα ανέδειξε με τη σειρά του το θέμα της οικογένειας της κυρίας Χρυσούλας, το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μελών του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλάι της
. Και φροντίζουν για να μπορεί να έχει τουλάχιστον ρεύμα. Αυτό το δημόσιο αγαθό που της «έκοψαν» για οφειλές «μινιατούρα» μπροστά σε αυτά που χρωστούν οι μεγαλοκαρχαρίες και οι ημέτεροι κάποιοι «άξιοι κύριοι» της ΔΕΗ στερώντας ακόμη και τη δυνατότητα χρήσης της απαραίτητης για τη ζωή μέλους της οικογενείας της συσκευής οξυγόνου.

Δείτε το βίντεο του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» με συγκλονιστικές εικόνες από τη ζωή της οικογένειας της κυρίας Χρυσούλας μέσα σε άθλιες συνθήκες και με τη δικομματική κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ζει το δικό της «success story».

epitropesdiodiastop
logioshermes
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ