2013-08-04 17:12:05
Φωτογραφία για Πύργος: Της έκοψαν το ρεύμα 6 ημέρες πριν λήξει η διορία εξόφλησης του λογαριασμού!
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε την περασμένη Παρασκευή κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Πύργου, όταν ανακάλυψε πως συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έκοψε... την ηλεκτροδότηση της κατοικίας της στο Βούναργο λόγω ανεξόφλητων οφειλών.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι, όπως εξήγησε στο patrisnews.com η Όλγα Σεριάδου, πως ο λογαριασμός που έχει φτάσει στα χέρια της και αναγράφει πράγματι την οφειλή που η ίδια έχει στη ΔΕΔΔΗΕ, κανονικά λήγει στις 8 Αυγούστου ημερομηνία, κατά την οποία η Επιχείρηση Ηλεκτροδότησης θα είχε δικαίωμα να κόψει την παροχή εάν και εφόσον δεν γινόταν η εξόφληση του οφειλόμενου ποσού.

«Στις 8 Αυγούστου λήγει η προθεσμία πληρωμής του ρεύματος και η ΔΕΗ ήλθε μία εβδομάδα πριν και έκανε τη διακοπή αυθαίρετα», επεσήμανε με δάκρυα στα μάτια η κ. Σεριάδου, η οποία αποκάλυψε επίσης πως η αντιμετώπιση που δέχθηκε στα γραφεία της Επιχείρησης από τους υπεύθυνους, όταν πήγε να ζητήσει το λόγο ήταν κάτι παραπάνω από απαξιωτική. Μάλιστα η γυναίκα, έφτασε μέχρι και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ύστερα από την περιπέτειά της, στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ.


«Χρησιμοποιώ μηχάνημα με αμπούλες οξυγόνου και χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα. Η ΔΕΗ έκοψε την ηλεκτροδότηση και δεν ξέρω τι θα κάνω αν χρειαστώ το μηχάνημα αφού λειτουργεί με ρεύμα», εξηγεί η κ. Σεριάνου ενώ τόνισε πως η ΔΕΔΔΗΕ έχει λάβει ένα ποσό της οφειλής και η ίδια ήταν έτοιμη να πληρώσει το υπόλοιπο του λογαριασμού αφού προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα αυτού.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα και ο Διευθυντής της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, Γιώργος Θεοδωρόπουλος ο οποίος βλέποντας το κοινωνικό ζήτημα έλυσε προσωρινά το θέμα της ηλεκτροδότησης μέχρι την αρχή της νέας εβδομάδας, εξηγώντας πως θα πρέπει να γίνει η εξόφληση του ποσού.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ