2013-08-04 20:00:24
Φωτογραφία για Αποθηκεύστε όλους τους κωδικούς από την συσκευή σας σε ένα backup (tips)
Το να δημιουργήσεις ένα αντίγραφο ασφαλείας από την συσκευή με το iTunes είναι μια εύκολη υπόθεση και όταν κάνετε επαναφορά σε νέα συσκευή η σε αναβαθμισμένη έχετε σχεδόν τα πάντα όπως πριν.

Θα έχετε παρατηρήσει όμως πως στην νέα συσκευή σας ζητά πάλι κωδικούς από wifi η από σελίδες που έχετε επισκεφθεί στο παρελθόν η ακόμη και κωδικούς από διάφορες εφαρμογές.

Το iTunes έχει την λύση σε αυτό το πρόβλημα με τους κωδικούς και μάλιστα είναι πολύ εύκολο και για όσους δεν το γνώριζαν ακολουθήστε τα βήματα πιο κάτω

Ανοίξτε το iTunes, συνδέστε τη συσκευή σας, και επιλέξτε το από την πάνω δεξιά πλευρά στο iTunes.

Μεταβείτε στην ενότητα "Περίληψη", μεταβείτε στο αντιγράφων ασφαλείας, και τσεκάρετε την επιλογή "Encrypt iPhone backup".

Τώρα θα σας ζητήσει το iTunes να εισάγεται ένα κωδικό ασφαλείας και μόλις τον πληκτρολογήσετε τσεκάρετε και την επιλογή "Remember this password in my keychain"  για να θυμάται πάντα για εσάς αυτόν τον κωδικό ασφαλείας

Μόλις τελειώσετε το iTunes θα ξεκινήσει αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας όπου και περιμένετε να ολοκληρωθεί

Από εδώ και πέρα κάθε φορά που κάνετε επαναφορά θα δείτε πως έχετε και τους κωδικούς ( wifi, λογαριασμού σας, κωδικούς πρόσβασης...) από την προηγούμενη έκδοση σαν να μην αναβαθμίσατε ποτέ.

Να σημειώσω πως αυτός ο τρόπος προς το παρόν είναι μόνο με το iTunes και όχι με το icloud argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ