2013-08-04 20:03:03
Φωτογραφία για Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων σε Βόλο και Λάρισα
Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 31χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για... παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και απλή σωματική βλάβη, με συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Επίσης συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι ημερών και χρηματική ποινή 800 ευρώ.

Τέλος συνελήφθη στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου, για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε ακόμη μία καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με κράτηση δέκα ημερών και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ