2013-08-04 23:27:05
Φωτογραφία για Συνελήφθη 30χρονη ΡΟΜΑ για σωρεία κλοπών στην Εύβοια
Σε τουλάχιστον 13 κλοπές στις περιοχές της Χαλκίδας και της Αυλίδας, ενέχεται 30χρονη που συνελήφθη στον καταυλισμό Ρομά στο Πυρί της Θήβας, σε ειδική επιχείρηση της αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 22χρονος Ρομά, συνεργός της που αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, αρχικά προχθές το μεσημέρι προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας μία 39χρονη και κατήγγειλε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα το πρωί, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη γυναίκα, μετέβη στην οικία της στη Χαλκίδα και αφού αποβιβάστηκε η οδηγός της, στην συνέχεια άνοιξε την πόρτα της αυλής και προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό της οικίας της, όμως έγινε αντιληπτή από την μητέρα της και τράπηκε σε φυγή με το όχημά της.

Προχθές το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από 57χρονη ότι επιστρέφοντας στην οικία της στη Χαλκίδα, διαπίστωσε ότι έξω από αυτήν ήταν σταθμευμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ κατά την είσοδο της στην οικία της διαπίστωσε ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο της κουζίνας και είχε αφαιρεθεί από την κρεβατοκάμαρά της το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.


Η 30χρονη εντοπίστηκε να οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο προχθές το βράδυ, στον καταυλισμό Ρομά Πυρίου. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, διαρρηκτικά εργαλεία (τρία κατσαβίδια) και διάφορα κοσμήματα (δαχτυλίδια, αλυσίδες και ασημένια νομίσματα), των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί η συμμετοχή της, με τη συνδρομή του καταζητούμενου 22χρονου, σε συνολικά 13 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, κατά το χρονικό διάστημα από 07-07-2013 έως και 02-08-2013.

Το συνολικό όφελος που αποκόμισαν, αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κ.λ.π.), εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 35.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου, καθώς και για την τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινεςς πράξεις.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ