2013-08-05 01:28:04
Φωτογραφία για Κραυγή απόγνωσης απο το χωριό Κλειστό Άρτας
Έχουν περάσει ήδη δέκα μέρες απο το εντονότατο πρόβλημα υδροληψίας στο Κλειστό Άρτας, με αποκορύφωμα τις τρείς τελευταίες μέρες όπου δεν υπήρξε ούτε σταγόνα νερού στις βρύσες.

Κύριε Δήμαρχε και εσείς τις δημοτικής αρχής του Δήμου Νικολάου Σκουφά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά που μας αφήνετε στο έλεος του Θεού. Άραγε μας θεωρείτε πολίτες του Δήμου σας ή μας έχετε ξεγράψει απο το χάρτη σας;;;; Μιάς και κανένας σας δεν μας έκανε την τιμή να εμφανιστεί στο χωριό μας, παρα μόνο σε προεκλογική περίοδο, έστω να μας πεί που οφείλεται η έλλειψη νερού και πότε επιτέλους σκοπεύεται να λύσετε αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Αλλά ξέχασα η δημοτική αρχή δεν ευκαιρεί να ανηφορήσει προς το Κλειστό Άρτας, αφού υπάρχουν πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων που πρέπει να παρευρεθούν. Το μόνο πράγμα που μας έκανε να καταλάβουμε οτι υφίσταται Δήμος Νικολάου Σκουφά, είναι μια λιτή ανακοίνωση που να αναφέρει οτι το νερό θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ύδρευση και όχι για άρδρευση, παρεπιπτώντος αυτή η δικαιολογία χρησιμοποιήτε απο όλους τους υπεύθυνους-ανεύθυνους.


Κύριε Δήμαρχε το πρόβλημα δεν λύνεται με ανακοινώσεις στα καφενεία, ούτε με το να κουβαλάνε δυο υδροφόρες του Δήμου για να γεμίσουν την δεξαμενή, επιπλέον αν θεωρείτε οτι γίνεται άρδρευση, τόσους υπαλλήλους έχετε στο Δήμο, στείλτε τους να κάνουν εντατικούς ελέγχους ώστε να εκλείψει το πρόβλημα και μην μας θυμάστε μόνο όταν είναι για υδρομέτρηση.

Μην μας εξαθλιώνετε άλλο, εκτός και αν θεωρείτε οτι οι πτηνοτροφικές μονάδες που χωρίς διακοπές νερό είναι πιο σημαντικές απο τις ανθρώπινες ζωές. Τέλος εκεί στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, πάρτε το χαμπάρι, στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΤΑΣ ΔΙΨΑΜΕΕΕΕΕΕ.-

ΕΝΑΣ "ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ" ΚΑΤΟΙΚΟΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ