2013-08-05 01:33:03
Φωτογραφία για Κουρασμένος κολυμβητής αναστάτωσε οικογένεια και λιμενικό στην Ιεράπετρα
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία της Αγίας Φωτιάς στην Ιεράπετρα όταν έγινε γνωστό ότι...

χάθηκαν τα ίχνη ενός 73χρονου Ρώσου ο οποίος έχει έρθει στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.Αμέσως η εγγονή του ηλικιωμένου άνδρα, έτρεξε να αναζητήσει βοήθεια λέγοντας πως είχε χάσει τον παππού της, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του prismanews.gr.

Για καλή της τύχη, εκεί κοντά βρισκόταν μία ταβέρνα, της οποίας ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε άμεσα τις λιμενικές αρχές αφού πρώτα η εγγονή του 73χρονου του εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο συναγερμός στο Λιμεναρχείο της Ιεράπετρας δεν άργησε να σημάνει αφού ελάχιστα λεπτά αργότερα, δύο ταχύπλοα σκάφη, ένα σκάφος του Λιμενικού και δύο ιδιωτικά Καταδυτικά Κέντρα, βγήκαν στα ανοιχτά της παραλίας προκειμένου να εντοπίσουν τον 73χρονο.

Όσο κι αν έψαξαν οι λιμενικές αρχές δεν βρήκαν κανέναν


Ο 73χρονος Ρώσος, εμφανώς κουρασμένος από την πολύωρη κολύμβηση του στα ανοικτά της Αγίας Φωτιάς, δεν μπόρεσε να επιστρέψει πίσω στην παραλία από όπου είχε αρχίσει να κολυμπάει κι έτσι αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του και να φτάσει μέχρι την παραλία της Γαλήνης, αφού θεώρησε ότι για να βγει ζωντανός από τη θάλασσα, αυτό έπρεπε να κάνει ενώ ταυτόχρονα

Δίνοντας όπως είπε και ο ίδιος μία μάχη με τα νερά, κατάφερε να βγει στην παραλία. Εκεί έκανε ωτοστόπ σε ένα διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο και τον μετέφερε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Αμέσως, κάλεσε στο κινητό την εγγονή του εξηγώντας της την κατάσταση και της είπε ότι βρίσκεται στο δωμάτιο του και να μην ανησυχεί. Έτσι η νεαρή κοπέλα ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές και ο συναγερμός έλαβε τέλος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ