2013-08-05 01:36:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Τα επιβλητικά ιστιοφόρα της PARSIFAL έδεσαν στο λιμάνι
Θέμα συζήτησης έχει γίνει από χθες το πρωί στην Πάτρα, η άφιξη των επιβλητικών ιστιοφόρων της Parsifal, στο λιμάνι της πόλης. Τι για γνωστό του Hollywood, τι για τον Αμπράμοβιτσ, μέχρι και για Σαουδάραβες ακούσαμε. Η αλήθεια απέχει από όλα αυτά, ωστόσο θα μπορούσαν κάποια στιγμή επώνυμοι και φυσικά πλούσιοι του διεθνούς jet set να έχουν κάνει την κρουαζιέρα τους πάνω σε ένα από τα δύο πανέμορφα ολοκαίνουρια ιστιοφόρα-θαλαμηγούς - της PARSIFAL, μοντέλα του 2011.

Οποιος πέρασε κοντά από τον μώλο της Αγ. Νικολάου αλλα ακομή κι αν κινήθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη σίγουρα θα αντελήφθη την αλλαγή στο τοπίο στο λιμάνι. Ενα τεράστιο κατάρτι δέσποζε ψηλότερα και από τους πυλώνες φωτισμού κατα μήκος του λιμανιού της Πάτρας. Ολοι έβγαζαν φωτογραφίες και αναρωτιούνταν ποιος έχει αυτά τα σκάφη ή κάνει διακοπές με αυτά.

Η εταιρεία που εμφανίζεται στο Λονδίνο ωστόσο έχει γραφεία ανα τον κόσμο (και στην Ελλάδα) κλείνει υπερπολύτελείς κρουαζιέρες στην Μεσόγειο και όχι μόνο. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται όπως αναφέρονται και στις πληροφορίες, είναι:


Mεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο

Μπορούμε να οργανώσουμε την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο προς το σκάφος που έχετε ναυλώσει ή το ξενοδοχείο σας, με όποιο μέσον εσείς επιθυμείτε, όπως: ιδιωτικό αεροσκάφος, ελικόπτερο, λιμουζίνα, mini van, ή taxi. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την εύκολη και γρήγορη άφιξη και αναχώρησή σας.

Εν πλω

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες καλοπισμού όπως: υπηρεσίες κομμωτηρίου, υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος, καθώς και μασάζ. Επίσης αν επιθυμείτε, μπορούμε να σας παρέχουμε άτομα ασφαλείας, καθώς και babysitters.

Κρατήσεις

Τέλος, μπορούμε να πραγματοποίησουμε για λογαριασμό σας οποιαδήποτε κράτηση επιθυμείτε σε εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία , κ.α.

Γιάννης Πομώνης-εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ