2013-08-05 07:27:05
Φωτογραφία για Αυτή τη φορά δεν ήταν έρωτας αλλά… business – Νέο …«ζευγάρι» στα δίχτυα της ΕΛΑΣ
Μέχρι την Αθήνα επεκτείνονται οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου για την περαιτέρω διερεύνηση νέας περίπτωσης που αφορά στην απόπειρα 26χρονου Σύρου να ταξιδέψει στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα.

Σε αντίθεση με το τελευταίο περιστατικό που το κίνητρο ήταν καθαρά ερωτικό μεταξύ της 38χρονης Ελληνίδας και του 28χρονου αγαπημένου της από την Συρία, στη συγκεκριμένη υπόθεση οι Αρχές μιλούν για την δράση οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο μάλιστα φέρεται να απαιτούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για την εξασφάλιση των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ρόλο-κλειδί στο κύκλωμα φέρεται να διαδραματίζει μία 53χρονη από την Πολωνία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος Σύρος κατέβαλε σε ραντεβού στην Αθήνα το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ. Το σχέδιο ήταν το εξής: Η Πολωνή ταξίδεψε στο Ηράκλειο, συναντήθηκε με τον 26χρονο σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μαζί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου να ταξιδέψουν στην Πράγα, προορισμός ασυνήθιστος σε τέτοιες περιπτώσεις.


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 53χρονη θα παρίστανε συγγενικό πρόσωπο του 26χρονου και με τα εισιτήρια στο χέρι, θα περνούσαν τον έλεγχο. Η Πολωνή δεν σκόπευε να ταξιδέψει, είχε κλείσει όμως εισιτήριο για να ξεγελάσει τον αστυνομικό έλεγχο. Κάτι όμως που δεν έγινε.

Η σύλληψη τους δεν έγινε τυχαία καθώς στην διάθεση των αστυνομικών του Αερολιμένα είχαν περιέλθει πληροφορίες για το σχέδιο της 53χρονης.

Από το Ηράκλειο δόθηκε σήμα στην Αθήνα ώστε να διενεργηθεί έρευνα στο σπίτι της Πολωνής.

http://www.cretalive.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ