2013-08-08 17:20:53
Φωτογραφία για Στην Πολωνία για το Παγκόσμιο η ελληνική Εθνική Αστέγων!


Για το Πόζναν της Πολωνίας αναχωρεί την Παρασκευή η Εθνική ομάδα Αστέγων, προκειμένου να συμμετάσχει στο 11ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων. 

Στην αποστολή της Ελλάδας -που παίρνει μέρος για έβδομη φορά στη διοργάνωση και το 2007 είχε πάρει το βραβείο Fair Play- συμμετέχει για πρώτη φορά και ένα κορίτσι, ενώ οι παίκτες μας θα δώσουν το παρόν σε αυτό το σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός μαζί με άστεγους από άλλες 63 χώρες.

Ο Χρήστος και ο Κώστας από το Βόλο, ο Αντώνης, ο Στέλιος, ο Εριόν, ο Δημήτρης, ο Θανάσης και η Ορθοδοξία. Αυτοί είναι οι παίκτες της ξεχωριστής παρέας που συνθέτουν τη φετινή «φουρνιά» της Εθνικής Αστέγων. Εκτός από το πρώτο κορίτσι ever, η Ορθοδοξία, πωλήτρια του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», είναι το νεαρότερο μέλος της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης ο πορτιέρο στα 35 του χρόνια είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σέργιος Μήλης και αρχηγός της αποστολής ο Χρήστος Αλεφάντης.

Το αγωνιστικό κομμάτι αρχίζει την Κυριακή, 11 Αυγούστου και στόχος όλων των ομάδων, εκτός από την «κούπα», είναι να βάλουν γκολ στη φτώχεια και στα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ