2013-08-16 22:15:23
Φωτογραφία για O Νίκος Νικολόπουλος στις εκδηλώσεις παρουσία Αρχιεπισκόπου στην ΙΜ Μέγα Σπηλαίου‏
Με τους συμπατριώτες της Επαρχίας των Καλαβρύτων γιόρτασε το «Πάσχα του Καλοκαιριού» ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος Εξάλλου στις διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου στη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων παρέστη επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος.

«Τα βλέμματα όλων στρέφονται στη μόνη ελπίδα και παρηγοριά, στη ‘’μάνα’’ όλων των Ελλήνων. Για όλο το έθνος η Παναγία θεωρείται ‘’μάνα τροφός και προστασία ακαταμάχητος’’ Στην πατρίδα που απέκτησε 600 και πλέον επίθετα, εκατομμύρια χείλη και καρδιές καθημερινά παρακαλούν και ζώντας μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση κράζουν Βοήθα Παναγιά». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκος. Νικολόπουλος κατά την υποδοχή του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερωνύμου στην Ι.Μ. του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων και συνέχισε:


Είμαστε όλοι εδώ κλήρος και λαός για να προσκυνήσουμε την ιστορηθείσα εικόνα της Παναγίας υπό του Ευαγγελιστού Λουκά και να γιορτάσουμε τον ανακαίνιση της μαρτυρικής μονής του Μ. Σπηλαίου.

Κυρίως, είμαστε εδώ για να ζητήσουμε τη φώτιση και τη στήριξή της, για να ξαναβρούμε το δρόμο μας και για να κρατήσουμε την πίστη ζωντανή και λεύτερο τον τόπο και για να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Για να διώξουμε του ξένους δυνάστες- δανειστές μαζί και τους ντόπιους συνεργάτες της σημερινής φτώχειας και δυστυχίας.

Να απομονώσουμε όσους εκμεταλλευόμενοι τα δικά μας λάθη και αδυναμίες δρουν σε βάρος μας. Σε αυτόν τον πατριωτικό αγώνα έχουμε ανάγκη από την πνευματική και ηθική φώτιση της Παναγίας».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
357 Km/h σε δημόσιο δρόμο!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
357 Km/h σε δημόσιο δρόμο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ