2013-08-17 11:35:42
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν τα δίωρα και οι... φωνές
Για πρώτη φορά κατά την παραμονή στα Χάνια Πηλίου, ο Δέλλας κράτησε στο γήπεδο για δύο ώρες τους ποδοσφαιριστές του. Οι φωνές για τα τελειώματα και το διπλό που έληξε 5-5 και πήγε στα πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Ντούνη που έπιασε τρία (video) Την μεγαλύτερη προπόνηση μέχρι στιγμής έκανε σήμερα (17/8) ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς οι Κιτρινόμαυροι γυμνάστηκαν για δύο ώρες. Ζέσταμα, ασκήσεις με μπάλα και στο τέλος ισόπαλο οικογενειακό διπλό, 5-5, με 18 εκτελέσεις πέναλτι...

Ο Κολοσσός έδωσε βάση στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων στην σημερινές ασκήσεις. Είχε προγραμματίσει για τους ποδοσφαιριστές του ασκήσεις με έμφαση στο τελείωμα των φάσεων.

Σέντρες από δεξιά και αριστερά στους επιτιθέμενους, καθώς και ασκήσεις κατοχής της μπάλας με τρεις παίκτες εναντίον ενός. Στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό διπλό με τον Δέλλα να δίνει πολλές οδηγίες για πως θα πρέπει να φτάνει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Μέχρι πρότινος ο Δέλλας ζητούσε από τους Κιτρινόμαυρους να έχουν καλή κυκλοφορία με την μπάλα, να έχουν σωστές μεταβιβάσεις ωστόσο σήμερα στόχος πλέον των ασκήσεων είναι και το γκολ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ