2013-08-21 09:52:11
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΝΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Ο προπονητής του Γιάννη Παπαπέτρου στο Τέξας, Ρικ Μπαρνς, μλιλησε με τα καλυτερα λόγια για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού κι έδειξε να κατανοεί την απόφασή του να γίνει επαγγελματίας.

Με… πόνο ψυχής, αφού χάνει έναν από τους παίκτες που προόριζε για πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος, αλλά ταυτόχρονα και κατανόηση για την απόφαση που πήρε για το μέλλον του, υποδέχτηκε ο προπονητής του κολεγίου του Τέξας, Ρικ Μπαρνς, την επιλογή του Γιάννη Παπαπέτρου να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον πτωταθλητή Ευρώπης.

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τον ‘Πάπι’ και την οικογένειά του. Όλοι μας του ευχόμαστε τα καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήθελε να είναι εδώ, στο κολέγιο του Τέξας, και ότι θα χρειαζόταν κάτι πολύ σημαντικό για να μην έρθει. Κι αυτό ακριβώς συνέβη», δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός στην ιστοσελίδα των «Longhorns», όπως ονομάζεται η ομάδα του κολεγίου του Τέξας.


«Η ελληνική ομάδα προσέγγισε τον ‘Πάπι’ και την οικογένειά του ξανά αυτή την εβδομάδα, λίγες μέρες πριν το προγραμματισμένο του ταξίδι για να επιστρέψει στο κολέγιο. Ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα συμβόλαιο που ικανοποίησε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Στο τέλος, το συμβόλαιο ήταν πολύ μεγάλο για να το αρνηθούν ο ίδιος και η οικογένειά του στην κατάσταση που είναι», πρόσθεσε για τον 19χρονο φόργουορντ.

«Προφανώς θα μας λείψει πολύ, όχι μόνο σαν παίκτης μπάσκετ, αλλά και σαν άνθρωπος. Εγώ προσωπικά το λατρεύω αυτό το παιδί και το τι άνθρωπος έχει γίνει», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ