2013-08-22 03:49:05
Φωτογραφία για «Προσηλωμένοι στο παιχνίδι»
Ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε τεράστια προσοχή από τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την Άλκμααρ (19:30) για τα πλέι οφ του Europa League. Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το άγχος υπάρχει σίγουρα. Η Αλκμάαρ είναι μια μεγάλη ομάδα που το έχει αποδείξει με καλές πορείες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ κοντρολαρισμένη. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλιώς δεν έχουμε τύχη. Πρέπει επίσης, να δείξουμε προσοχή στα στημένα καθώς η Αλκμάαρ έχει ψηλά παιδιά. Πάνω κάτω θα παίξουμε όπως ξέρουμε. Δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Απλώς θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος και ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν, αυτό είναι το σημαντικό. Αν τα καταφέρουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε στην Ολλανδία. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα έχουν επιστρέψει από τις διακοπές και θα είναι δίπλα μας για να στηρίξουν την προσπάθεια μας».


Τους παίκτες της ελληνικής ομάδας εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Νάστος που δήλωσε: «Η εμπειρία φέτος είναι μεγαλύτερη. Η Αλκμάαρ είναι μια μεγάλη ομάδα και στα χαρτιά είναι το φαβορί. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο, ποια ομάδα δηλαδή θα περάσει. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο γήπεδο. Κίνητρο υπάρχει πάντα για όλους. Για τους παίκτες, την διοίκηση, τον κόσμο. Θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα προκριθεί στους ομίλους. Είμαστε διαφορετική ομάδα φέτος. Ελπίζουμε να κάνουμε τον κόσμο να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ