2013-08-24 23:16:40
Φωτογραφία για Η Σάλκε έρχεται για... αποβολή!
Σαν ουραγός της Bundesliga θα έρθει στην Θεσσαλονίκη η Σάλκε, που έχασε και από το Ανόβερο (2-1).

3+4+2=9. Με απλά μαθηματικά γίνεται σαφές ότι η άμυνα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League είναι αυτή τη στιγμή επιπέδου ομάδας που παλεύει για την παραμονή. Οι Βασιλικοί Μπλε, λίγες μέρες πριν το ταξίδι στην Ελλάδα για τον αγώνα ρεβάνς με τον Δικέφαλο, ηττήθηκαν 2-1 από το Ανόβερο και εκτός από τα 9 τέρματα παθητικό, έχουν βάλει στο σακούλι τους έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο Γιενς Κέλερ άλλαξε σύστημα μετά τα δύο πρώτα ματς χωρίς νίκη, όμως η αποβολή του Χέβεντες μόλις στο 15' του κατέστρεψε τα σχέδια. Καλύτερος παίκτης ο τερματοφύλακας, Τίμο Χίλντεμπραντ.

Χωρίς τους Χούντελααρ, Φαρφάν και Ουτσίντα παρατάχθηκε η Σάλκε και ο προπονητής της επέλεξε αυτή τη φορά να παραταθεί με 4-3-3 και όχι με 4-2-3-1, όπως έκανε στους δύο πρώτους αγώνες. Ούτε αυτό όμως έμελλε να δουλέψει.

Τα γάντια πήρε ο Χίλντεμπραντ, δεξί μπακ αντί του Ουτσίντα ήταν ο Χούγκλαντ, αριστερό ο Φουχς, στόπερ Χέβεντες-Μάτιπ, τρία κεντρικά χαφ, Νοϊστέντερ, Τζόουνς, Γκορέτσκα, στα αριστερά στην επίθεση ο Ντράξλερ, δεξιά ο Κλέμενς και μοναδικός φορ ο Σαλάι.
gazzetta
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ