2013-08-28 19:24:17
Φωτογραφία για Παρουσίασε τον Ουίλιαν η Τσέλσι
Παίκτης της Τσέλσι είναι με κάθε επισημότητα ο Ουίλιαν, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μία εβδομάδα περίπου μετά την κίνηση-ματ της Τσέλσι, η οποία... βούτηξε μέσα από τα χέρια της συμπολίτισσας Τότεναμ τον Ουίλιαν (είχε περάσει ακόμα και από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "σπιρουνιών"), ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος είναι πλέον επίσημο μέλος των "μπλε".

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ανακοίνωσε πως ο παίκτης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας (αφότου πρώτα εξασφάλισε άδεια εργασίας στη χώρα) το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ επέλεξε να πάρει τη φανέλα με το Νο 22.

"Είναι όνειρο για μένα να έρθω και να παίξω εδώ. Η Τσέλσι είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο και τώρα θα παίξω για έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσω", ήταν τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου επιτελικού χαφ μετά την ολοκλήρωση του deal.

Σημειώνεται πως ο λάτιν άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με το κόστος της μεταγραφής του να ανέρχεται στα 32.000.000 λίρες για την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεισε και Φαγέ η ΆΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έκλεισε" και Φαγέ η ΆΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ