2013-08-29 15:26:03
Φωτογραφία για Έκλεβε επί έξι μήνες μία εκκλησία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ένας 30χρονος πιάστηκε στα πράσα να κλέβει ένα καντήλι από Ιερό Ναό στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως είχε πραγματικά ρημάξει την εκκλησία επί έξι μήνες.

Συγκεκριμένα ο 30χρονοςσυνελήφθη, χθες το πρωί αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, καθώς νωρίτερα ώρες είχε γίνει αντιληπτός από τον νεωκόρο του Ιερού Ναού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που αφαιρούσε ένα καντήλι, από το εσωτερικό του.

Έπειτα έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης από το Μάρτιο μέχρι τον Αυγούστου είχε πουλήσει εκκλησιαστικά ειδή, σε κατάστημα εμπορίας ειδών αργυροχρυσοχοΐας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από τον νεωκόρο ως αφαιρεθέν από τον Ιερό Ναό και του αποδόθηκε.

Συγκριμένα, ο συλληφθείς είχε προβεί στην πώληση επτά ασημένιων καντηλιών, μίας ασημένιας εικόνας, ενός ασημένιου αετού και άλλων εκκλησιαστικών ειδών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για το αδίκημα των «διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών», θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

thousandnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ