2013-08-30 12:05:57
Φωτογραφία για Θέλει να φύγει από τη Ρεάλ ο Κακά
Ο Κακά ξεκαθάρισε πως θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο σε ευρωπαϊκή ομάδα μπορεί να πάει ο Βραζιλιάνος, διαβάστε τι δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι επί του θέματος.

Τίτλους τέλους στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Κακά, ο οποίος με δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως θέλει να αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα.

Μετά την απόκτηση του Ίσκο και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ οι επιλογές των Μαδριλένων μεσοεπιθετικά γίνονται ακόμα περισσότερες και ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να είναι ακόμα μικρότερος, τη στιγμή που υπάρχει στο τέλος της χρονιάς το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Απόρροια αυτών να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη όπως παραδέχτηκε.

"Ο σύλλογος γνωρίζει ότι θέλω να φύγω και θα ήθελα να με βοηθήσουν να βρεθεί μία λύση. Τα πράγματα είναι δύσκολα για μένα εδώ, οι επιλογές γίνονται συνεχώς και περισσότερες. Δουλεύω καθημερινά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είμαι και χαρούμενος".

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως θα μπορούσε να πάει μόνο σε ευρωπαϊκή ομάδα: "Δεν μπορώ να πάω στη Βραζιλία, μόνο σε κάποια ομάδα της Ευρώπης, γιατί εκεί η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει. Δε θέλω να μιλήσω για συλλόγους, επειδή δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή".

Εν τω μεταξύ, επί του θέματος ο Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρος της Μίλαν, σχολίασε: "Ο Κακά παραμένει στις καρδιές μας. Αν μπορεί να επιστρέψει; Θα δούμε...".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ