2013-08-30 15:03:14
Φωτογραφία για Η ΠΟΕ- ΟΤΑ καταγγέλλει τους Δημάρχους
« Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παρεμβαίνουν στα Δημοτικά Συμβούλια προκειμένου στο σύνολο των Δήμων της χώρας να ληφθούν αποφάσεις για οριστικό κλείσιμο των Δήμων και ομαδικές παραιτήσεις αιρετών, σε περίπτωση νέας νομοθετικής παρέμβασης που θα περιλαμβάνει μονομερή κατάργηση αρμοδιοτήτων και πόρων αλλά και απόλυση-διαθεσιμότητας εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» τονίζει σ΄ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει:

«Το σύνολο των Δημοτικών Συμβουλίων και με την αρωγή των μελών του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. όπου αυτό κριθεί αναγκαίο έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν λάβει παρόμοιες αποφάσεις, οι οποίες θα κοινοποιηθούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας αλλά και της Κ.Ε.Δ.Ε».

Η ΠΟΕ- ΟΤΑ καταγγέλλει τους Δημάρχους ότι « ακόμη μια φορά δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων» σ΄ότι αφoρά τη συνολική τους στάση, στην απόφαση της κυβέρνησης για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας


« Οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για μια ακόμη φορά, σημειώνει στην ανακοίνωσή της , η ΠΟΕ-ΟΤΑ , παρά την άποψη πολλών πλέον Δημάρχων για ανένδοτο αγώνα με διαρκείς κινητοποιήσεις, κλείσιμο επ’ αορίστου Δημαρχείων, έως και ομαδικές παραιτήσεις, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων «επιτρέποντας» στη συγκυβέρνηση να γκρεμίσει όσα χρόνια πριν το διεκδικητικό, ενιαίο, αγωνιστικό Αυτοδιοικητικό κίνημα είχε «χτίσει».

Κι ας γνωρίζουν πλέον ξεκάθαρα πως πρώτα και κύρια από όλα, απαξιώνουν την καταστατική θέση των Αιρετών, μετατρέποντας τους σε «υπαλλήλους» της Κεντρικής Διοίκησης» , αναφέρει .

- See more at: http://www.ilioupoligiaolous.gr/index.php/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B5-%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82.html#sthash.tY50ClDH.dpuf
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ