2013-09-01 09:00:10
Φωτογραφία για Έρχεται και...τεράστιος μετεωρίτης
Τεραστίων διαστάσεων ουράνιο σώμα που αποκολλήθηκε από τον πλανήτη Κρόνο κατευθύνεται ολοταχώς προς τη Γη, απειλώντας να μετατρέψει την αμερικανική επέμβαση στη Συρία σε παιδικό παιγνίδι με κουβαδάκια στην παραλία, λόγω του μεγέθους της καταστροφής που αναμένεται να επιφέρει.

Οι γεωγραφικές συντεταγμένες της σύγκρουσης, σύμφωνα με μετρήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπίου, συμπίπτουν με το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, της οποίας ουσιαστικά συνιστά τρισδιάστατη προβολή ο απρόβλεπτος αυτός υπερμεγέθης όγκος του ολέθρου. Υπερφυσικός μεν για τα δεδομένα μας, πάντως είναι περιέργως κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μας, εισβολέας με χείριστες διαθέσεις και ισοπεδωτικές συνέπειες.

Με τη φόρα που έχει πάρει, θα σκάσει επάνω μας κάποια στιγμή που δεν μπορεί να προσδιορισθεί επακριβώς, αλλά εκτιμάται πάντως με βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε μέσα στη θητεία της σημερινής κυβέρνησης. Ως πιθανότερες ημερομηνίες θεωρούνται εκείνες κατά τις οποίες κινδυνεύει περισσότερο η πολιτική σταθερότητα.


Το κυβερνητικό και παρακυβερνητικό προσωπικό είναι απολύτως ενήμερο, αλλά το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την κρίσιμη ώρα, για να μην επικρατήσει πανικός. Σε αυτό, να ξέρετε, αναφέρονται, όταν κάνουν λόγο για “ατύχημα”, απευθυνόμενοι στους πιο ψαγμένους.

Ξεχασμένη μελέτη του κάποτε Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών (Ι.Γ.Μ.Ε.) βεβαιώνει ότι μετά τη σύγκρουση η Ελλάδα δεν θα υπάρχει πια, αλλά θα περαμείνει στο Ευρώ, αν τηρηθεί το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές.

Από το περιβάλλον του Μαξίμου όμως διαρρέει ότι την εν λόγω μελέτη είχαν εκπονήσει κομπογιανίτες-πρώην στελεχη του Ι.Γ.Μ.Ε. με πλαστά πτυχία. Από το Μαξίμου προσθέτουν, ωστόσο, ότι αδιαμφισβήτητος εγγυητής παραμένει σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση Ν.Δ-Πα.Σο.Κ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος άφησε να εννοηθεί ότι τα διαστημικά φαινόμενα δεν προσφέρονται για μικροκομματική εκμετάλλευση, και κατηγόρησε τον Συριζα ότι θέλει να μας γυρίσει στα παλιά, τότε που ασχολούμασταν ακόμα με τα επίγεια, σε εποχές που όλα αλλάζουν, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά σε όλο το ηλιακό σύστημα.

Λόγω αρμοδιότητας, ο Αντώνης Σαμαράς θα ορίσει σύσκεψη με διάφορα ούφο της Κυβέρνησης, για να ετοιμαστεί κατάλληλα ο κρατικός μηχανισμός. Θα προηγηθεί, φυσικά, συνάντηση στο Μαξίμου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος τα παίζει αυτά τα ζητήματα στα δάχτυλα, αφού έχει δει όλα τα Τόι Στόρι, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του μιμείται τέλεια πια τον αγαπημένο του Μπαζ Λαϊτγίαρ.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί, αλλά η κοινή λογική συμβουλεύει κανείς να μην ανησυχεί, αρκεί να μην κυκλοφορεί έξω εκείνες τις επίφοβες μέρες και ώρες.

by Sotos

(Σημείωση: Το κείμενο περιέχει στοιχεία επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ