2013-09-03 09:00:10
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΡΙΚΙΑΡΝΤΟ Η Red Bull! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θα είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Μαρκ Γουέμπερ στη Red Bull, όπως ανακοινώθηκε.

Είναι πλέον κι επίσημο… Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θα είναι ο δεύτερος πιλότος της Red Bull για το 2014. Ο Αυστραλός, που προέρχεται από τη… θυγατρική Toro Rosso, θα πάρει τη θέση του συμπατριώτη του, Μαρκ Γουέμπερ, που αποσύρεται. Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν, παρά μόνο πως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος πιλότος, έχει την κατάλληλη νοοτροπία και αποτέλεσε μία λογική επιλογή για μας. Παρακολουθούμε την εξέλιξή του, πιστεύουμε πως θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα γίνει ένα αστέρι», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.

«Είμαι πανευτυχής που συνέβη αυτό. Ήταν κάτι που πίστευα όλο και περισσότερο. Πλέον θα ανήκω σε μια πρωταθλήτρια ομάδα και οφείλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Δεν πάω στη Red Bull για να τρέχω για τη δέκατη θέση, αλλά με στόχο να πάρω τα καλύτερα αποτελέσματα για μένα και την ομάδα», τόνισε με τη σειρά του ο Ρικιάρντο.


Ο 24χρονος οδηγός πήρε το χρίσμα μετά από αρκετές εβδομάδες έντονης φημολογίας που τον έφερε να δίνει μάχη με τον Κίμι Ραϊκόνεν για τη θέση δίπλα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Ρικιάρντο έκανε την εμφάνισή του με την HRT για μισή σεζόν το 2011, πέρσι συγκέντρωσε 10 βαθμούς σε 20 αγώνες με την Toro Rosso καταλαμβάνοντας τη 18η θέση, ενώ φέτος μετά από 11 αγώνες έχει ήδη 12 βαθμούς και βρίσκεται στη 14η θέση του πρωταθλήματος.
   
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ