2013-09-07 03:06:03
Φωτογραφία για Για ποιον δίνουν τη ζωή τους οι Αμερικανοί
Ο περισσότεροι άνδρες θα προτιμούσαν να πεθάνουν πριν από τις συζύγους τους, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση που... δόθηκε στη δημοσιότητα ενώ σε αξιακό επίπεδο έχει αμβλυνθεί το πάθος τους για την πατρίδα και τη θρησκεία τους.

Εξάλλου η πλειοψηφία των Αμερικανών που απάντησαν στη δημοσκόπηση της εκπομπής"60 Minutes" και του περιοδικού Vanity Fairαπάντησαν ότι θα πέθαιναν για τα παιδιά τους, αλλά λιγότεροι εμφανίζονται πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για την χώρα ή την θρησκεία τους.

Έτσι, το 70% των ανδρών -από τους 1.005 ενήλικες που συμμετείχαν- απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να πεθάνουν πριν από τις συζύγους τους, ενώ το 46% των γυναικών προτιμούν να πεθάνουν πρώτες.

Το 55% θα έδινε τη ζωή του για τα παιδιά του, το 12% για τον/την σύζυγό του, το 10% για τους γονείς ή την θρησκεία του και το 5% για την χώρα του.

Ως προς τις διασημότητες που θα ήθελαν να "αναστήσουν" οι Αμερικανοί η λαίδη "D" κατέχει τα σκήπτρα αφού το 35% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα ήθελαν να επανέλθει στη ζωή η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 14% ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς και το 11% οι τραγουδιστές Μάικλ Τζάκσον και Γουϊτνι Χιούστον.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ