2013-09-07 07:43:05
Φωτογραφία για «Άλλος ένας Αυστραλός, να μου δυσκολεύει τη ζωή»
Δεν γλυτώνει από τους Αυστραλούς ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος στο πλαίσιο του ιταλικού γκραν πρι αναφέρθηκε στο νέο του ομόσταβλο, Ντανιέλ Ρικιάρντο, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα.

Ακόμη, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής αστειεύτηκε λέγοντας πως μετά τον Μαρκ Γουέμπερ ακόμη ένας Αυστραλός θα του κάνει τη ζωή δύσκολη, στέλνοντας ωστόσο από νωρίς το μήνυμα πως δεν χρειάζεται να γίνουν και κολλητοί φίλοι.

«Ο κόσμος πιθανόν να έχει ήδη μια διαμορφωμένη άποψη για τους οδηγούς που πλασάρονται στη μέση του γκριντ, ή που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους κορυφαίους πιλότους. Αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή για εκείνον και αν δεν έχει ποτέ την ευκαιρία πώς μπορείς να κάνεις το παραπάνω βήμα. Κοιτάζοντας πίσω εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα τη δυνατότητα να αποδείξω τι μπορώ να κάνω.

Είμαι σίγουρος ότι ο Ντανιέλ θα είναι δύσκολος αντίπαλος και πως την επόμενη σεζόν θα κάνει ό,τι μπορεί για να με ανταγωνιστεί. Θα έχω έναν ακόμη Αυστραλό να μου δυσκολεύει τη ζωή», ήταν τα λόγια του Φέτελ για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Μαρκ Γουέμπερ:

«Δεν είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και οι λόγοι είναι οι γνωστοί. Ωστόσο ο ένας σέβεται τον άλλον εντός γκριντ. Στα meetings με την ομάδα κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι πήγαινε κάτι λάθος στη σχέση μας. Ωστόσο, ο Ρικιάρντο είναι πολύ διαφορετικός τύπος. Δεν θα τον παντρευτώ, συνεπώς δεν χρειάζεται να γίνουμε και κολλητοί». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ