2013-09-09 23:53:05
Φωτογραφία για «Ή θα πάω αλλού ή στο σπίτι μου»! λέει ο Δήμαρχος Χερσονήσου
Τη μεγάλη απόφαση να μην είναι ξανά υποψήφιος στο Δήμο Χερσονήσου φαίνεται πως πήρε ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης και την εκμυστηρεύτηκε στο cretalive " 28 χρόνια είναι πολλά ή θα πάω κάπου αλλού ή θα πάω σπίτι μου" μας είπε χαραχτηριστικά, δέιχνοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο, πως ο κύκλος του στο Δήμο Χερσονήσου έχει κλείσει οριστικά. Άλλωστε υπήρξε κοινοτάρχης στη Χερσόνησο όταν η περιοχή ήταν ακόμη ένα μεγάλο κεφαλοχώρι, που προσπαθούσε να βρει τα βήματα της στην τουριστική βιομηχανία της Κρήτης, τη δεκαετία του ΄80. Υπήρξε δήμαρχος στην πρώτη περίοδο του σχεδίου " Καποδίστριας" και βέβαια έζησε από κοντά την περιπέτεια του " Καλλικράτη" και της απαξίωσης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πάντως ενεργός πολίτης ο ίδιος δεν δείχνει να μην ενδιαφέρεται για κάτι άλλο και επειδή προλαβαίνει την ερώτηση μας δηλώνει πως δεν τον ενδιαφέρει ο Δήμος Ηρακλείου, αλλά χωρίς να το λέει περιγράφει πως δεν θα έλεγε όχι για μια υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Κρήτης!

Τις τελικές του αποφάσεις, δεν τις έχει πάρει ακόμα, φαίνεται πως κάτι περιμένει για να δει άν θα πάει σπίτι του ή κάπου αλλού, πάντως για το Δήμο Χερσονήσου, φαίνεται πως ο κύκλος έκλεισε!

Μάλιστα όπως μας είπε συμβούλευσε και το φίλο του Γιάννη Κουράκη να κάνει το ίδιο: " Τρεις θητείες είναι αρκετές, μην ασχοληθείς ξανά, πήγαινε στην ευρωβουλή ή κάπου αλλού ή πήγαινε σπίτι σου" του είπα, χωρίς πάντως να μας αποκαλύψει τι του απάντησε ο Γιάννης Κουράκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ