2013-09-11 12:06:59
Φωτογραφία για Στο Σέντραλ Παρκ με το τρόπαιο ο Ναδάλ
 

Ο Ράφαελ Ναδάλ, μετά από την νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς και την κατάκτηση του US Open, βρέθηκε στο Σέντραλ Παρκ, όπου φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο και δήλωσε πως διανύει μία από τις πιο συναισθηματικές χρονιές του.

Ο Ισπανός τενίστας βρίσκεται μια ανάσα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τένις και διανύει μία απο τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Με τη νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του US Open έφτασε τις 70 νίκες σε σύνολο 73 αγώνων στη σεζόν, ενώ  μέσα σε ένα μήνα έχει συγκεντρώσει 4.000 βαθμούς και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο Νούμερο 1, θέση την οποία θα έχει καταλάβει όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

 Μετά την επιτυχία του, ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα βρέθηκε στο Σέντραλ Παρκ, όπου φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο, δηλώνοντας πως διανύει μία από τις πιο συναισθηματικές χρονιές του.

"Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά και μάλλον η πιο συναισθηματική στην καριέρα μου. Σίγουρα η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη και η νίκη στον τελικό σημαίνει πολλά για μένα. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με βοήθησαν", τόνισε ο Ναδάλ και στη συνέχεια υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του.
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ