2013-09-11 18:02:02
Φωτογραφία για Ψάχνουν τους δράστες με τα ακριβά γούστα στο Ρέθυμνο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της διάρρηξης που σημειώθηκε χτες σε κοσμηματοπωλείο στο Ρέθυμνο.

Οι άνδρες της ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι οι άγνωστοι αφού παραβίασαν το προστατευτικό ρολό ασφαλείας εισόδου κοσμηματοπωλείου, ιδιοκτησίας 45χρονου μπήκαν στον χώρο και αφαίρεσαν από τις προσθήκες του καταστήματος διάφορα κοσμήματα.

---------------------------------------------------------------------------------

Μαφιόζικο πέσιμο στη Μεσαρά

Το περιστατικό σημειώθηκε χτες το μεσημέρι  έξω από το χωριό ΑπεσωκάριΤο περιστατικό σημειώθηκε χτες το μεσημέρι έξω από το χωριό Απεσωκάρι

Μια καταγγελία για ένα μαφιόζικο ... πέσιμο σε έναν 28χρονο διανομέα ψωμιού εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την καταγγελία του ο νεαρός έπεσε θύμα δυο κουκουλοφόρων που προσπάθησαν να τον ... τρομοκρατήσουν.


Το περιστατικό σημειώθηκε χτες το μεσημέρι  έξω από το χωριό Απεσωκάρι όταν οι δυο άγνωστοι αφού έριξαν στο έδαφος μια μηχανή στη μέση του δρόμου περίμεναν τον 28χρονο. Ο ίδιος έκπληκτος φρέναρε την κλούβα που οδηγούσε όταν είδε τη μηχανή πεσμένη στο οδόστρωμα ενώ στη συνέχεια οι δυο κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν μπροστά του απειλώντας τον με όπλα. Ο 28χρονος πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε ενώ κατήγγειλε το περιστατικό που διερευνάται από την αστυνομία. 

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ