2013-09-11 19:31:01
Φωτογραφία για Aπόπειρα κλοπής σε διαμέρισμα στο Αίγιο - Συνελήφθη μια Iσπανίδα, αναζητείται ο Pουμάνος συνεργός της
Στη φάκα της Ασφάλειας Αιγίου έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης μια 53χρονη γυναίκα ισπανικής καταγωγής, η οποία μαζί με έναν 46χρονο συνεργό της, ρουμανικής καταγωγής όπως κατέθεσε η ίδια, διέρρηξαν και αποπειράθηκαν να κλέψουν αντικείμενα από διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Αίγιο, λίγο πιο κάτω από τον ΟΑΕΕ.

Οι δυο τους, ερχόμενοι από την Πάτρα με το λεωφορείο, προφανώς έκαναν βόλτες στο Αίγιο ψάχνοντας κάποιο "ευάλωτο" διαμέρισμα για να μπουν και να κλέψουν. Μπήκαν τελικά στην εν λόγω οικογενειακή πολυκατοικία και φτάνοντας στον τρίτο όροφο, διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματος που εκείνη την ώρα ήταν άδειο και προσπάθησαν να κλέψουν. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ανηψιό της οικογένειας, που διαμένει στον 4ο όροφο και που άκουσε φασαρία στο κάτω διαμέρισμα, οπότε βγήκε να δει αν γύρισε η θεία του. Βλέποντας όμως τους επίδοξους κλέφτες, τους φώναξε και τους κυνήγησε. Σαν αστραπή οι δύο δράστες κατέβηκαν τις σκάλες για να διαφύγουν και η γυναίκα προσπάθησε να κρυφτεί σε αυλή σπιτιού στην οδό Αιγιαλέως, όμως τελικά συνελήφθη από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε και αμέσως έφτασε στο σημείο. Ο συνεργός της διέφυγε και αναζητείται.


Όπως κατέθεσε η ίδια η συλληφθείσα, συζεί στην Πάτρα με έναν Έλληνα ναυτικό που λείπει συνεχώς σε ταξίδια και προφανώς αναζήτησε κάποια νέα "συγκίνηση" παρέα με τον 47χρονο φίλο της, αποφασίζοντας να επιδοθούν σε κλοπές. Σε βάρος της ίδιας και του φίλου της, σχηματίστηκε δικογραφία που θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μήνυση της ΕΠΟ κατά ΣΚΑΪ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μήνυση της ΕΠΟ κατά ΣΚΑΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ