2013-09-12 11:02:05
Φωτογραφία για Πυρήνες της Φωτιάς: Στείλαμε τον φάκελο για συμπαράσταση σε αδέλφια μας στην Λατινική Αμερική
Σε μία «πρωτοποριακή» κίνηση προέβησαν οι Πυρήνες της Φωτιάς οι οποίοι έδωσαν στην δημοσιότητα μία προκήρυξη η οποία έρχεται να… διορθώσει μία παλαιότερή τους σχετικά με την έκρηξη στον παγιδευμένο φάκελο στο σπίτι δικαστή την 1η Δεκεμβρίου.

Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο indymedia και έχει τίτλο «Φάτε τους δικαστές» και σε αυτήν τονίζεται: «Η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς όμως δεν τελειώνει ποτέ. Είναι η εσωτερική φλόγα που καίει μέσα μας, είναι ο Φοίνικας που γεννιέται από τις στάχτες του ξανά και ξανά. . . Είναι η φωτιά της ΄Αρνησης και του Μηδενισμού που φωνάζει «Δεν μπορώ να σταματήσω, δεν μπορώ να καώ, κανείς δεν μπορεί να με σβήσει. . .».

Παράλληλα σχολιάζουν για την επίθεση στον δικαστή: «Με αυτήν μας την επίθεση θέλουμε να στείλουμε την φιλία και τον σεβασμό μας στα φυλακισμένα αδέρφια μας στην Λατινική Αμερική. Στους αξιοπρεπείς συντρόφους Freddy Fuentevilla, Marlo Villaroel και Juan Aliste Vega,2 οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση ασφάλεια. 3 Οι τρεις σύντροφοι συμμετείχαν στον ένοπλο αγώνα ενάντια στο κράτος της Χιλής τις δεκαετίες 1980 και 1990. Τώρα βρίσκονται φυλακή κατηγορούμενοι για ληστείες τραπεζών και την εκτέλεση ενός μπάτσου κατά την διάρκεια συμπλοκής».
koolnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ