2012-04-09 13:43:06
Φωτογραφία για Ζήτω το καρα-στημένο ελληνικό πρωτάθλημα, αναγνώστης δηλώνει
Την απόλυτη ξεφτίλα βιώνουμε εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και κανείς δεν μιλά. Οι παίκτες, οι παράγοντες των ομάδων, οι δημοσιογράφοι όλοι σε μια ένοχη σιωπή. Και οι φίλαθλοι - οπαδοί? Στον κόσμο μας νομίζουμε ότι παρακολουθούμε ποδόσφαιρο που παίζεται εντός των αγωνιστικών χώρων! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια εδώ και πολλά χρόνια και πάντα ο ίδιος διάλογος μεταξύ φιλάθλων αλλά και δημοσιογράφων: "'ελα ρε δεν ξέρουμε πως τα παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη ή τον Κόκκαλη; Ναι ρε γιατί πως τα έπαιρνε ο Παναθηναϊκός με Πατέρα ή Βαρδινογιάννη;" Και αυτό τα λύνει όλα. Αφού τα παίρνατε εσείς με λαμογιές τότε, τα παίρνουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο τώρα, άρα ΟΛΑ ΚΑΛΑ και συνεχίζουμε!

Όλοι ασχολούμαστε με την διαιτησία και ποιον ευνοεί και σωστά ασχολούμαστε γιατί όντως παίζει το παιχνίδι της. Δεν ασχολούμαστε όμως ιδιαίτερα με το τι γίνεται στις ομάδες και εξηγούμαι: Ο Μαρινάκης είναι "άξιος" συνεχιστής του Πατέρα. Του είπε τα μυστικά και αυτός τα εφάρμοσε πλήρως και στο μέγιστο βαθμό.


1ον: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Τα γνωστά!

2ον: Περιφερειακές ομάδες. Έχουμε υπό τον έλεγχό μας κάποιες μικρότερες ομάδες είτε δίνοντάς τους παίκτες είτε με άλλους τρόπους και τις χρησιμοποιούμε όπως μας βολεύει. Ξεσκίζονται με τους αντιπάλους μας, παίρνουμε εύκολα το τριποντάκι εμείς. Όλα καλά αρκεί να μπορέσουμε να τις κρατήσουμε στη Super League.

Και εδώ ξεκινά η αφορμή για να γράψω όλα τα παραπάνω. Τι ξεφτίλα χθες στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα. Πολλοί το υποψιάζονταν αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα το κάνει ο Μαρινάκης. ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ! Έβλεπες τους επιθετικούς του Ολυμπιακού να προσπαθούν να χάσουν τα άχαστα. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Τζιμπούρ όπου μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα η μπάλα πάει πάνω του και κάνει κάτι σαν προσπάθεια και καλά να την πετύχει αλλά "ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ"!!! Σε επόμενη φάση του έρχεται η μπάλα για κεφαλιά και κάνει απίστευτη αμυντική απόκρουση αφού την πετάει στα περιστέρια. Ποιος(;) ο Τζιμπούρ που οι κεφαλιές του είναι καλύτερες και δυνατότερες από σουτ! ΞΕΦΤΙΛΑ

Και η συνέχεια της ξεφτίλας: Ο Μαρινάκης ανακοινώνει πρόστιμο!

Μην υποτιμάτε τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας. Ναι τρώμε κουτόχορτο που τόσα χρόνια παρακολουθούμε ποδόσφαιρο, ναι τρώμε κουτόχορτο που τόσα χρόνια παίζουμε στοίχημα και σεις κάνετε πάρτι με τα λεφτά μας αλλά ως εδώ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ....ΞΕΦΤΙΛΕΣ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ….

Αναγνώστης - Ποδοσφαιριστής - ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ