2013-09-14 18:39:46
Φωτογραφία για Στο μηδέν Παναιτωλικός και Εργοτέλης
Παναιτωλικός και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο έχοντας η κάθε ομάδα από ένα καλό ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες.

Όμορφο παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Εργοτέλη. Μπορεί να μην είχε γκολ, όμως οι δυο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Πρέπει να σημειώσουμε πως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Σωτήρη Αλημίση, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

Ο Εργοτέλης (6 βαθμοί) πάντως έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο 0-0 παίζοντας και τα δυο παιχνίδια μακριά από την έδρα του.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός (4 βαθμοί) δεν κατάφερε να κερδίσει ένα ματς κομβικό για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αφού στη συνέχεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό εντός και Άρη εκτός έδρας.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)


Βοηθοί: Χρήστος Ακριβός (Αθηνών), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (Δάρλας 58'), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (Κουτσοσπύρος 80', Γκάλο, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς και Μπελόν (Καλογέρης 70')

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο (Μπουχαλάκης 86'), Χαντί, Καρντόσο, Τζανακάκης, Κοζορώνης (Πελέ 70'), Μπαντιμπαγκά (Δωματάς 77') και Αναστασάκος

Γκολ:-

Κάρτες: Αναστασάκος (κίτρινη 37'), Σφακιανάκης (κίτρινη 55'), Γιοβάνοβιτς (κίτρινη 72'), Δάρλας (κίτρινη 78'), Τζούνιορ (91' κίτρινη).

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι δυο ομάδες μπήκαν με αρκετή διάθεση στο παιχνίδι γεγονός που αποδεικνύεται και από την επιλογή των δυο προπονητών να κατεβάσουν επιθετικογενή σχήματα. Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 10' με μία κεφαλιά του Καμαρά, όμως στη συνέχεια ο Μπόγιοβιτς είχε δυο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ.

Στο 16' και το 20' ο Σέρβος στράικερ με δυο σουτ θα μπορούσε να σκοράρει όμως, ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Οι μεγαλύτερες φάσεις για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος πάντως ήρθαν στο 32' και το 44'

Αρχικά ο Κοιλιάρας έδιωξε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Μπόγιοβιτς, ενώ στη συνέχεια ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζανακάκη, ξεπέρασε τον Αθανασίου, όμως αντί να πλασάρει έδωσε στον Μπελόν που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Εργοτέλης είχε μόνο ένα σουτ του Τζούνιορ που δυσκόλεψε τον Ράφαελ.

Στο ίδιο τέμπο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και μάλιστα στο 53' ο Τζούνιορ έβαλε δύσκολα στον Ράφαελ με δυνατό σουτ που εξαπέλυσε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ρομάνο βρήκε εκπληκτικά τον Αναστασάκο, ο οποίος μόνος με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μπόγιοβιτς ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Σε όσες φάσεις έφτιαξε η ομάδα του Αγρινίου ήταν μέσα. Βέβαια δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η απογοήτευση

Ο Μπαντιμπαγκά δεν βοήθησε απόψε όσο θα περίμενε ο Εργοτέλης. Πολλές λάθος πάσες και μάλιστα σε δυο περιπτώσεις καθυστέρησε αρκετά σε αντίστοιχες αντεπιθέσεις που θα μπορούσαν να δυσκολέψουν τους γηπεδούχους.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0

0 Ασίστ 0

13 Τελικές Προσπάθειες 5

3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1

4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4

6 Κεφαλιές 0

2 Αποκρούσεις 5

17 Επεμβάσεις 8

10 Κλεψίματα 11

10 Φάουλ 21

27 Οφσάιντ 2

1 Κόρνερ 6

42 Λάθη 28

10/20 Γεμίσματα 1/19

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κροατία-Ιταλία 76-68
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κροατία-Ιταλία 76-68
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ